Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (9/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (9/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (9/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (9/10/19).

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε διάφορα άτομα, που έχουν τη δυνατότητα να εμπνέουν και να συναρπάζουν τους γύρω τους. Να έχετε ανοιχτό μυαλό όταν μιλάτε για θέματα που εγείρουν συζητήσεις. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εμμένετε πεισματικά στις απόψεις σας.

Δίδυμοι

Το να κάνετε κήρυγμα όταν οι φίλοι σας έχουν την ανάγκη σας, δεν θα οδηγήσει πουθενά. Με το «στα έλεγα εγώ» θα τους κάνετε να αισθανθούν χειρότερα από ότι ήδη αισθάνονται. Κρατήστε τις κρίσεις σας για τον εαυτό σας. Ακούστε τους με συμπάθεια.

Καρκίνος

Το να βρείτε την αληθινή αγάπη, δεν είναι εύκολο. Αλλά είναι πιο πιθανό, αν σταματήσετε να ελπίζετε ότι θα έρθει ο τέλειος σύντροφος να σας γλιτώσει από όλα σας τα προβλήματα. Είναι άδικο και μη ρεαλιστικό να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από κάποιο άτομο με το οποίο βγαίνετε. Επικεντρωθείτε στο να αλλάξετε τον εαυτό σας προς το καλύτερο.

Λέων

Είναι λογικό να σας ενοχλεί η μικροπρέπεια. Παρόλο που θα προτιμούσατε να επικεντρωθείτε σε πιο σοβαρά ζητήματα, κάποιες φορές τα καθημερινά προβλήματα μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με φίλους και συνεργάτες που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν για προσωπικές λεπτομέρειες, που θα προτιμούσατε να μην μάθετε.

Παρθένος

Εκτονώστε την ένταση σε μια αμήχανη κοινωνική κατάσταση, με λίγο αυτοσαρκασμό. Όταν γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά, είναι λογικό να πείτε κάτι λάθος. Μην πανικοβληθείτε αν συνειδητοποιήσετε ότι είπατε κάτι που δεν έπρεπε. Αν πείτε κάποιο αστείο για τον εαυτό σας, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε την ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Η εξερεύνηση καινούργιων ιδεών μπορεί να προσελκύσει την προσοχή κάποιου θαυμαστή. Κάντε κάτι πέρα από τα συνήθη ενδιαφέροντά σας, μάθετε ένα-δυο παραπάνω πράγματα για φιλοσοφία ή κοινωνιολογία που θα ενδιέφεραν τον συνομιλητή σας. Κάντε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σας.

Σκορπιός

Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο. Αυτό το άτομο μπορεί να φαίνεται κελεπούρι… Αλλά ίσως να κρύβει ελαττώματα, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο οποιαδήποτε πιθανότητα μιας αληθινής σχέσης μεταξύ σας. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός του και σε αντιφατικές ενέργειες.

Τοξότης

Μην μπερδεύετε την αλαζονεία με την αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι που αισθάνονται σίγουροι για τον εαυτό τους, δεν επιθυμούν να κάνουν τους άλλους να νιώθουν ανασφαλείς. Να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που βιάζονται να κοροϊδέψουν τις ιδέες σας ή φέρονται υπεροπτικά.

Αιγόκερως

Κάτι μπορεί να μην μοιάζει πιθανό να συμβεί – αλλά θα γίνει αν επιμείνετε. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται στην επαγγελματική σας ζωή, οπότε εφαρμόστε την ίδια τακτική και στην ερωτική σας ζωή. Βγείτε με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Να είστε ανυποχώρητοι, μέχρι να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό που θα σας συνταράξει.

Υδροχόος

Οι διασυνδέσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στην κοινωνική σας ζωή. Μοιραστείτε διαδικτυακά με τους φίλους σας την πληροφορία ότι είστε ελεύθεροι και διαθέσιμοι για ραντεβού. Να είστε ανοιχτοί και να φλερτάρετε με διάφορους τύπους ανθρώπων.

Ιχθύες

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον θεωρούν φαφλατά. Την επόμενη φορά που κάποιος φίλος θα σας εκμυστηρευτεί ένα μυστικό, φροντίστε να το κρατήσετε. Το να μοιράζεστε πικάντικες πληροφορίες για κάποιον μπορεί να ακούγεται συναρπαστικό – αλλά το τίμημα είναι μεγάλο. Μπορεί να σας κοστίσει κάποιον/α φίλο/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments