Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (9/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (9/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη (9/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη (9/10/19).

Κριός

Η μουσική εξημερώνει τα ήθη, αγαπητοί Κριοί: Γι’ αυτό κρατήστε τα ακουστικά μόνιμα στα αφτιά σας! Η παραγωγικότητά σας θα αυξάνεται, όσο κινήστε υπό τους ήχους που σας χαλαρώνουν και σας ισορροπούν. Όσο η μέρα προχωρά, μπορείτε να ανεβάζετε το μπιτ και να το διανθίσετε με χορό. Γιατί να μην ιδρώσετε με ένα μάθημα ζούμπα ή χορού. Συναντήστε τους φίλους σας για μια έξοδο και κινήστε όλοι μαζί τα κορμιά σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε αποσυμπιεσμένοι και πλήρως ικανοποιημένοι.

Ταύρος

Μήπως θέλετε να «ανέβει» σε επίπεδο μια φιλική σας σχέση, αγαπητοί Ταύροι; Η χημεία μπορεί να φτάσει σε αναβρασμό, σε σημείο να μην μπορείτε να αντισταθείτε στον μαγνητισμό. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία – ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξει μια συνάντηση των δυο σας. Από την άλλη πλευρά, μην αυταπατάστε: Αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο ή ανεξάρτητο εκ πεποιθήσεως, διατηρήστε τα υγιή σας όρια. Δεν αξίζει να ρισκάρετε την αμοιβαία σας εμπιστοσύνη για χάρη της λαγνείας, που μπορεί να είναι περιστασιακή.

Δίδυμοι

Νιώθετε πόσο φορτισμένες είναι οι ενεργειακές σας μπαταρίες, αγαπητοί Δίδυμοι; Η ατμόσφαιρα θα ωθήσει ό,τι αφορά την καριέρα σας, χάρη σε ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη! Δεν αποκλείεται να βρεθείτε στο πηδάλιο του ηγέτη μέχρι το τέλος της μέρας. Γι’ αυτό προσεγγίστε τις επαφές σας και διεκδικήσετε καίρια θέση στο επόμενο φιλόδοξο εγχείρημά τους. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Μιλήστε με δικούς σας ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, και επιλέξτε να συναντήσετε φίλους που είναι πρόσχαροι και με θετική αύρα.

Καρκίνος

Οι προσδοκίες σας είναι παραπάνω από εφικτές, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, θα σας χαρίσει ανέλπιστη ευφράδεια στη γλώσσα της αγάπης. Έχει ανάψει το πράσινο φως, για να κάνετε τολμηρές κινήσεις προς το αντικείμενο του πόθου σας. Οι δεσμευμένοι ενδείκνυται να εκφράσετε ξανά τα συναισθήματά σας, για να διαβεβαιώσετε το ταίρι σας. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας, δεν υπάρχει η έννοια του να ξεπεράσετε τα όρια.

Λέων

Βρεθείτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Λέοντες! Μια συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και αισιόδοξους. Αν έχετε χάσει την επαφή με κάποιους καλούς φίλους, μην αφήσετε να περάσει άλλος χρόνος. Δεν έχει σημασία ποιος τηλεφώνησε σε ποιον τελευταίος, μην μένετε μακριά από άτομα που εκτιμάτε. Κάθε ειλικρινής προσέγγιση έχει τη δυναμική να ανοίξει καινούργιες σελίδες στο δέσιμό σας.

Παρθένος

Η γοητεία σας δεν έχει όρια, αγαπητοί Παρθένοι! Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη ενός τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, για να προωθήσετε τις πιο στενές σχέσεις σας. Μειώστε την ταχύτητα σε ό,τι κι αν κάνετε, για να γευτείτε την απόλαυση της κάθε στιγμής. Με τον μαγνητισμό σας στο ζενίθ, ακόμα και μια τυχαία συζήτηση με ένα άτομο μπορεί να καταλήξει σε ρομαντικό δείπνο. Η φλόγα μπορεί να φουντώσει και για όσους είστε ήδη δεσμευμένοι. Η συμβουλή των άστρων είναι να κάνετε κινήσεις που θα σπάσουν τη ρουτίνα.

Ζυγός

Η ευημερία πρέπει να γίνει προτεραιότητά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Εστιάστε στο να την κατακτήσετε, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, «χρίζει» καθετί πράσινο ως το καινούργιο μαύρο. Συντονιστείτε με την εσωτερική ανάγκη για φροντίδα του εαυτού σας, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας. Ενδώστε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Επίσης, ποτέ δεν ξέρετε τι γνωριμίες μπορεί να κάνετε σε ένα σπα… Να θυμάστε ότι όσο πιο καλά νιώθετε, τόσο πιο αποδοτικοί είστε και πιο θετική ενέργεια εκπέμπετε.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να απογειωθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Η δύναμή σας της πειθούς θα είναι σε έξαρση – και μπορείτε να κερδίσετε από κάθε επαγγελματική σύμπραξη. Είναι η ιδανική στιγμή για να γνωστοποιήσετε τη δική σας πλευρά με επιχειρήματα, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν πιστεύετε σε αυτά που έχετε να προσφέρετε, δεν θα σας πάρει πολύ για να καταλήξετε σε συμφωνίες. Παράλληλα με την αυτοπεποίθηση, αξιοποιήστε και τη γλώσσα του σώματος. Όταν κοιτάτε τους άλλους στα μάτια, έχετε διασφαλίσει ότι θα σας ακούσουν.

Τοξότης

Είναι απαραίτητο να εντοπίσετε τα αίτια της άμυνάς σας, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις όποιες ταραγμένες σχέσεις σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευγενική και διπλωματική ενέργεια, για να αφήσετε πίσω σας μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Ακόμα και ένα απερίσκεπτο σχόλιο, έχει τη δυναμική να σας κάνει να ξεσπάσετε όλη τη συσσωρευμένη σας πικρία. Γι’ αυτό επιλέξτε να βρείτε ξανά την ψυχική ισορροπία και αρμονία σας. Ένα τονωτικό αφρόλουτρο ή ένα χαλαρωτικό μασάζ, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία και τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Φυσικά αποζητάτε την αποδοτικότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι… Αλλά αρκεί από μόνη της, αν παραμερίζετε άλλες ζωτικές πτυχές της δημιουργικότητάς σας; Χρειάζεστε ισορροπία επιλογών, γιατί όλες οι υποσχέσεις πρέπει να υλοποιούνται. Έχει φτάσει η στιγμή να αποβάλετε από το περιβάλλον και το σκεπτικό σας, κάθε αρνητική και απαισιόδοξη επίδραση. Μια καινοτόμα ιδέα μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για βάλετε καινούργια και πιο φιλόσοξα άτομα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για μια ιδιαίτερα φορτωμένη μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι; Οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες, εξαιτίας μιας συνάντησης της Σελήνης με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ένα προσοδοφόρο εγχείρημα, που μπορεί να αφορά μια καινούργια ιδέα σας. Μην σπαταλήσετε χρόνο στη σκέψη, θα διαθέτετε το άγγιγμα του Μίδα. Και για να διασφαλίσετε τη θέση σας κύρους, αξιοποιήστε τις επαφές – κλειδιά. Πάντα μετρά το ποιον ξέρετε, για τους δημοφιλείς όπως εσείς.

Ιχθύες

Σηκώστε το κεφάλι από τις πολλές σας υποχρεώσεις, αγαπητοί Ιχθύες: Η ποικιλία θα είναι το ζητούμενό σας, γι’ αυτό τολμήστε να εξερευνήσετε και έξω από τα συνήθη όριά σας. Η ανταλλαγή απόψεων με συνεργάτες μπορεί να επιφέρει συναρπαστικές ιδέες για καινούργια εγχειρήματα. Να ξέρετε ότι τα πάντα είναι πιθανά και σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα και καθώς θα αγοράζετε τον πρωινό σας καφέ ή είστε στο φωτοτυπικό της δουλειάς. Αν είστε αδέσμευτοι, μην περιοριστείτε στα γνωστά σας στέκια. Ένα καινούργιο σκηνικό μπορεί να κρύβει ανέλπιστες δυνατότητες. Η αλλαγή στη ρουτίνα ισχύει και για τους δεσμευμένους

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments