Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Σεμέδο και CF Benfica

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Σεμέδο και CF Benfica
Ολυμπιακός: Η τοπική ομάδα της Πορτογαλίας διεκδικεί χρήματα από τους Πειραιώτες ως τροφεία.

Ολυμπιακός: Ξαφνικό θέμα με τον Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να προκύπτει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η ερασιτεχνική ομάδα Clube Futebol Benfica που αγωνίζεται στα τοπικά της Λισαβόνας αξιώνει το ποσό των 300.000 ευρώ ως τροφεία για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου Ντομίνγκες Εστανισλάου τόνισε ότι η ομάδα του περιμένει να εισπράξει 300.000 ευρώ που προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA για τη μεταγραφή του Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό. Στα δημοσιεύματα των Πορτογάλων τονίζεται ότι ο Εστανισλάου βρίσκεται σε επαφές με τους ερυθρόλευκους για να λάβει τα χρήματα για τον Σεμέδο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της FC Benfica εξέφρασε και τη χαρά του, για την κλήση του πρώην παίκτη της ομάδας του, στην Εθνική Πορτογαλίας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βέβαια υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σεμέδο και δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή ενόχληση από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ολυμπιακός: Οι Σα και Σεμέδο πανευτυχείς στην Εθνική Πορτογαλίας (pic)

Ο Ζοσέ Σα και ο Ρούμπεν Σεμέδο πήγαν μαζί στην Εθνική Πορτογαλίας, όπου αχώριστοι αλλά και πολύ χαρούμενοι. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού πόσταραν φωτογραφίες στο Instagram από την Εθνική Πορτογαλίας, που δείχνουν πολύ χαρούμενοι. Σχετική φωτογραφία ανάρτησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments