Καιρός

Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχεται ο ισχυρότερος τυφώνας όλων των εποχών – Δείτε που θα χτυπήσει

Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχεται ο ισχυρότερος τυφώνας όλων των εποχών – Δείτε που θα χτυπήσει
Καιρός - Αρναούτογλου: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον ισχυρότερο τυφώνα όλων των εποχών.

Καιρός – Αρναούτογλου: Την επέλαση του έχει ξεκινήσει ο ισχυρότερος τυφώνας που θα πλήξει τον πλανήτη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο γνωστός μετεωρολόγος  τόνισε πως δεν αποκλείεται μάλιστα η ατμοσφαιρική πίεση από τον  συγκεκριμένο τυφώνα να πέσει και κάτω από τα 960hPa και θα περάσει στην μετεο-ιστορία.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα μήνα ο τυφώνας Dorian «χτύπησε» τις Μπαχάμες, με αποτέλεσμα τον θάνατο συνολικά 50 ανθρώπων και την καταστροφή αρκετών χιλιάδων σπιτιών, σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έπληξαν την Καραϊβική.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στον τυφώνα Hagibis, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του προς το Τόκιο, με τον γνωστό μετεωρολόγο να προειδοποιεί για τον ισχυρότερο τυφώνα, όλων των εποχών, ο οποίος θα σαρώσει την ευρύτερη περιοχή το Σάββατο (12/10).

«Ο φετινός ισχυρότερος μέχρι στιγμής τυφώνας Hagibis δεν αποκλείεται να σαρώσει την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο το ερχόμενο Σάββατο. Αν όντως περάσει απο την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με την ατμοσφαιρική πίεση στο κέντρο του να πέφτει και κάτω απο τα 960hPa, θα περάσει στην μετεο-ιστορία της χώρας ως ο πιο ισχυρός τυφώνας όλων των εποχών!», έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο facebook.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments