Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (10/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (10/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (10/10/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη, φροντίζει να σας δίνει μαθήματα ζωής. Η εποχή ενδείκνυται για να γίνετε πιο ανεκτικοί και συμπονετικοί! Ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο τον Δεκέμβριο, που θα περάσει στον Αιγόκερω. Η ενέργειά σας θα στραφεί στην οικοδόμηση σταθερότητας στη ζωή σας. Ο Δίας θα συντροφεύσει εκεί τον Κρόνο και τον Πλούτωνα!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύες. Η ατμόσφαιρα διέπεται από ευαισθησία και τρυφερότητα. Όλες οι όψεις είναι αίσιες: Είναι ευκαιρία να αναδείξετε την φιλάνθρωπη πλευρά σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας! Την Πέμπτη, βοηθήστε τον εαυτό σας να ανακουφιστεί από την ένταση και το άγχος. Ξεχάστε όσα χάσατε ή σας διέφυγαν. Η νέα μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες … και νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Σήμερα, διαφυλάξτε τον εαυτό σας από προσπάθειες εξαπάτησης ή παραπλάνησης με ψευδείς πληροφορίες. Έχετε πάρει το μάθημα σας, να το θυμάστε και φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτό στο μέλλον.

Σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια ξεχωριστή οικογενειακή συγκέντρωση, στο σπίτι συγγενών ή φίλων. Αν και είμαστε στα μέσα της εβδομάδας, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για μια τελετή γάμου. Μην αγνοήσετε τα προβλήματα με μια γυναίκα στο χώρο εργασίας σας, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αιτία που τα προκαλεί.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για βελτιώσεις στο σπίτι σας και μικροεπισκευές που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να λάβετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ή ακόμη μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι περισσότερες από τις ενέργειές σας μάλλον θα απαιτούν κάποια προετοιμασία ή περισσότερους οικονομικούς πόρους. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και παραγωγική για εσάς. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε εσάς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα κάνετε χρήσιμες συζητήσεις με παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας. Η σημερινή μέρα θα είναι ξεχωριστή για εσάς με πολλούς τρόπους, οπότε φροντίστε να είστε δραστήριοι, συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και σωστοί σε ό,τι κάνετε. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά όχι σε κάθε περίπτωση (ειδικά αν υπάρχει κάτι χρήσιμο στις ενέργειές σας). Θα χαρείτε να ακούσετε τα νέα κάποιου ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή των Ιχθύων.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα ασχοληθείτε με περισσότερα οικιακά ή οικογενειακά καθήκοντα. Οι συνομιλίες ή οι δεσμεύσεις με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα έχουν οικονομικό και υλικό προσανατολισμό. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά εάν εργάζεστε στο εμπόριο ή στην παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τα οικονομικά σχέδια και οι δεσμεύσεις που αφορούν τα χρήματα θα εξελιχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκά για όσους από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Η σημερινή μέρα έχει την τάση να εξελιχθεί αρμονικά και θετικά για εσάς, αρκεί να είστε έτοιμοι να την υποδεχτείτε με χαμόγελο και πλήρη επίγνωση της μοναδικότητάς της. Σήμερα θα χαρείτε με νέα ή με μια πρόσκληση (πρόταση). Σήμερα οι σχέσεις σας με τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Ιχθύων θα είναι σημαντικές για τα σχέδιά σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments