Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (10/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (10/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Κριός

Ψάξτε για μια λέσχη κωπηλασίας ή μια ομάδα ποδοσφαίρου και μπορεί να κερδίσετε περισσότερα από μια ευκαιρία να γυμναστείτε. Αν δεν είστε πολύ αθλητικοί τύποι, δοκιμάστε μαθήματα κολύμβησης ή χορού – το κλειδί της επιτυχίας στην ερωτική σας ζωή σήμερα κρύβεται στην άσκηση.

Ταύρος

Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας επηρεάσουν όταν παίρνετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Αν κάποιος/α υποψήφιος/α ερωτικός/ή σύντροφος μοιράζεται τα ενδιαφέροντα, τις αξίες σας και τα πάθη σας, έχει πραγματικά τόση σημασία ένα άσχημο κούρεμα ή ένας ενοχλητικός φίλος;

Δίδυμοι

Το μυστικό είναι να λέτε στους άλλους, ειδικά σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν ερωτικά αυτό που θέλουν να ακούσουν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να είστε ψεύτικοι. Να είστε ο εαυτός σας. Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά τους χαρακτηριστικά και εκφράστε τους την εκτίμηση σας. Θα τους κάνετε σκόνη.

Καρκίνος

Με το να κάθεστε πάνω από το τηλέφωνο όλη μέρα δεν πρόκειται να το κάνετε να χτυπήσει γρηγορότερα. Αντί να χάνετε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας από αυτόν τον βλάκα να σας τηλεφωνήσει, κάντε κάτι παραγωγικό. Σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε έξω. Κλείστε το κινητό σας για να χαλαρώσετε.

Λέων

Σήμερα ή στο κοντινό μέλλον θα κάνετε κάποιο λάθος αλλά θα είναι κάτι χαριτωμένο. Να το θυμάστε αυτό καθώς προσπαθείτε να το καλύψετε. Κάποιος/α που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα έχει γοητευτεί από εσάς. Μη μείνετε κρυμμένοι για πολύ. Ο μεγαλύτερος σας θαυμαστής ανυπομονεί να σας γνωρίσει.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε ένα πιτζάμα πάρτι; Νοικιάστε μερικές από τις πιο αγαπημένες σας ταινίες, αγοράστε τόνους πατατάκια και ποπ-κορν και απλώστε τους υπνόσακους στο σαλόνι. Μην ξεχάσετε να μείνετε ξύπνιοι ως αργά.

Ζυγός

Οι φωτογραφίες λένε πολλά για κάποιον, οπότε χρησιμοποιήστε την αντίληψη σας όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο σήμερα. Ψάχνετε για χαμογελαστούς και ευχάριστους ανθρώπους, οπότε να είστε επιφυλακτικοί με όσους δεν χαμογελούν. Αν δεν μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους στις φωτογραφίες τους, σκεφτείτε πώς θα είναι σαν χαρακτήρες: επηρμένοι ή κρυψίνους.

Σκορπιός

Ο πειρασμός να ξεπεράσετε τα όρια σας είναι μεγάλος, αλλά ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή προοιωνίζει καταστροφή. Απαντήστε σε προσωπικές αγγελίες που απευθύνονται σε άτομα σαν εσάς. Αν χάνετε χρόνο και ενέργεια για να απαντάτε σε αγγελίες που είναι έξω από τα πλαίσια των δυνατοτήτων σας, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να καταποντίσετε την αυτοπεποίθηση σας.

Τοξότης

Αυτό που λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά δεν παντρεύονται δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό τώρα Καλό για εσάς. Μια μακροχρόνια δέσμευση είναι το τελευταίο πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Οπότε δώστε τα όλα. Βγείτε ραντεβού με άτομα που δεν θα τολμούσατε πριν. Ποιος ξέρει; Μπορεί να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας στην πορεία.

Αιγόκερως

Σήμερα είστε ο κριτής του εαυτού σας. Αν δεν ανταποκρίνεστε στα στάνταρντ που έχετε βάλει, εσείς είστε αυτοί που θα υποφέρετε. Κανένας άλλος δεν μπορεί να ξέρει τι υπάρχει στο μυαλό σας. Οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φανείτε απόλυτα ειλικρινείς. Αν υπάρχουν ψήγματα ενοχής ή ντροπής μέσα σας ίσως είναι δείγμα ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι.

Υδροχόος

Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα – ακούστε την προσεκτικά. Είστε σε απόλυτη αρμονία με το σύμπαν γύρω σας, οπότε αλλάξτε λίγο την καθημερινή σας ρουτίνα. Συντονιστείτε με το ένστικτο σας. Στην πορεία θα κάνετε κάποιες ανακαλύψεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή και θα σας οδηγήσουν στην αδερφή – ψυχή σας.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αφήνατε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το ρεύμα της ζωής. Αλλά τώρα θα πρέπει να βάλετε κάποιο σκοπό και να τον ακολουθήσετε μέχρι τέλους. Βγείτε στη στεριά και κάντε μερικές αλλαγές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments