Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (10/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (10/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Κριός

Κάντε ένα διάλειμμα, αγαπητοί Κριοί! Σας χρειάζεται λίγη επιπλέον ξεκούραση, προκειμένου να αποβάλετε την ένταση των τελευταίων ημερών. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, στον 12ο Οίκο σας της ψυχικής ηρεμίας. Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού, που θα τονώσει τις αντοχές σας. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία, για να φορτίσετε ξανά τη διαίσθηση αλλά και τα συναισθήματά σας!

Ταύρος

Ρίξτε λίγο τις άμυνές σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Ταύροι! Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων, θα εντείνει την ανάγκη σας να κινηθείτε λίγο πιο χαλαρά. Δεν χρειάζεστε να γνωρίζεστε χρόνια με κάποιους, για να συζητήσετε άνετα και αποκαλυπτικά. Κατ’ ακρίβεια, είναι πιο εύκολο να ανοιχτείτε με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον στενό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε και πόσο άριστοι ακροατές είστε!

Δίδυμοι

Ποια κατεύθυνση θέλετε να δώσετε στη ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Κοιτάξτε για λίγο πέρα από την καθημερινότητα, για να οραματιστείτε το μέλλον που θέλετε να προσελκύσετε. Η συνάντηση της Σελήνης με τον οραματιστή Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο σας των μακροχρόνιων σχεδίων, θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα, όπως και σε όσα δεν χρειάζεται να παλεύετε τόσο σκληρά. Το αναλυτικό σας ταλέντο μπορεί να αποδειχθεί εργαλείο, προκειμένου να ξεπεράσετε τις όποιες ανασταλτικές πεποιθήσεις σας. Τολμήστε να κάνετε αυτά τα ξεκαθαρίσματα!

Καρκίνος

Μπορείτε να επεκτείνετε κι άλλο τους ορίζοντές σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αρκεί να τολμήσετε να οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι δεν είστε απόλυτα έτοιμοι. Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας της φαντασίας, συναντώνται στον 9ο Οίκο σας της έμπνευσης και της περιπέτειας. Βάλτε ενέργεια και αποφασιστικότητα σε όσα ποθείτε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πού θα θέλατε να πάτε για τις επόμενες διακοπές σας; Αν ερευνήσετε το κόστος, μπορεί να βρεθείτε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

Λέων

Τολμήστε να ακουμπήσετε τις πιο βαθιές πτυχές της ψυχής σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, για να διαπεράσετε την επιφάνεια των συναισθημάτων σας. Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον μεταφυσικό 8ο Οίκο σας, οξύνοντας ανέλπιστα τη διαίσθησή σας. Ποιο άτομο είναι απόλυτα έμπιστο – και ποιο άλλο βρίσκεται στον ίδιο χώρο που επιλέγετε για την εξομολόγησή σας; Ίσως οι φαινομενικές συμπτώσεις, να είναι το καρμικό σκηνικό που έχετε ανάγκη. Αξίζει να το διερευνήσετε περισσότερο, γιατί δεν αποκλείεται να δείτε να υλοποιείται ό,τι κι αν οραματιστείτε!

Παρθένος

Χαλαρώστε λίγο την επιμονή σας προς τους ανθρώπους που αγαπάτε, αγαπητοί Παρθένοι! Αν νιώθετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα στην αναλυτική και την ψυχαγωγική πλευρά σας, οφείλεται στη συνάντηση της Σελήνης και του συμπονετικού Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σας. Αν λαχταράτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο, επικεντρωθείτε σε αυτό και όχι στις εκκρεμότητές σας. Μπείτε για λίγο στα «παπούτσια» του άλλου, για να αναζητήσετε τα κοινά σας σημεία αντί να κάνετε κριτική. Ακόμα κι αν δεν έχετε βιώσει κάτι ανάλογο, αναγνωρίστε την ανθρώπινη φύση του. Παραμερίστε τις επικριτικές σκέψεις και αρκεστείτε στο να νιώσετε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, εσείς δεν χρειάζεστε κίνητρα για να επιδιώκετε την ευημερία και την ομορφιά στη ζωή σας! Αλλά ποτέ δεν βλάπτει ένα επιπλέον έναυσμα, όπως η λαμπερή συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον οίκο σας της καλής φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να θέσετε λίγο πιο ψηλά τον πήχη, ειδικά αν θέλετε να ξεπεράσετε κάποιες συνήθειες που βλάπτουν την καθημερινότητά σας. Να είστε ειλικρινείς με τις ανάγκες σας, ώστε να κάνετε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας. Η ορθότερη διατροφή, η τακτική άσκηση και η προσωπική περιποίηση, είναι εξαιρετικά ευχάριστες διεργασίες για την ιδιοσυγκρασία σας!

Σκορπιός

Νιώθετε σαν περιφερόμενοι ποιητές, αγαπητοί Σκορπιοί; Αδράξτε αυτές τις δονήσεις, από τη συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον Ποσειδώνα της φαντασίας στους Ιχθύες! Με τον ρομαντικό 5ο Οίκο σας σε έξαρση, δώστε σημασία στις αμυδρές νύξεις που θα κεντρίσουν το πάθος. Μπορεί να είναι μόνο ένα άρωμα ή ένα τυχαίο βλέμμα: Μην αντισταθείτε στην παρόρμηση για μια συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε δεσμευμένοι, να ξέρετε ότι ο 5ος Οίκος αφορά και την γονιμότητα. Φορέστε τον καλύτερο εαυτό σας και περάστε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας!

Τοξότης

Θα παίρνατε και τις παντόφλες σας στη δουλειά αν ήταν εφικτό, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη και ο χαλαρωτικός Ποσειδώνας συναντώνται στους Ιχθύες, ανορθώνοντας την πτυχή σας του σπιτικού και της οικογένειας. Με γνώμονα την θαλπωρή, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα έντονα συναισθήματα και η νοσταλγική διάθεση μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Παράλληλα, φροντίστε τους χώρους σας και εναρμονίστε τους με το φθινόπωρο: Η διακόσμηση και λίγες ευαίσθητες πινελιές, θα τους μετατρέψουν στο προσωπικό σας καταφύγιο!

Αιγόκερως

Τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολικά προσωπικό, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη και ο διαισθητικός Ποσειδώνα συναντώνται στον επικοινωνιακό σας τομέα: Σας συμβουλεύει να επιλέξετε χαλαρωτικούς και τρυφερούς τόνους για σήμερα. Δεν πρόκειται να παρασυρθείτε έξω από τη βολή σας, όσο κι αν προσπαθήσουν τα άτομα του φιλικού ή/και του επαγγελματικού σας κύκλου. Προτιμήστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστη συντροφιά και διάθεση θαλπωρής και ευαισθησίας!

Υδροχόος

Θέλετε περισσότερη ευμάρεια και ευτυχία στη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Αρχίσετε με δημιουργικό οραματισμό! Μια σύμπραξη της διαισθητικής Σελήνης με τον διανοητικό Ποσειδώνα, ενεργοποιεί τον τομέα σας των χρημάτων. Αν θέλετε μια πιο καλή εισροή χρημάτων, ένα σπιτικό ή εργασιακή ικανοποίηση, πρέπει να τα αποζητήσετε από το σύμπαν. Σιγάστε την επικριτική σκέψη σας και ρωτήστε τον εαυτό σας τι πραγματικά θέλετε. Το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, είναι να τα κατανοήσετε. Μετά ζητήστε, πιστέψτε το και θα λάβετε!

Ιχθύες

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Ιχθύες! Η συνάντηση της Σελήνης με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξωτερικεύετε την περίπλοκη προσωπική σας πτυχή των καταστάσεων. Ωστόσο, θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέτετε, τόσο πιο δυναμικά και με ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται οι άλλοι!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments