Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (10/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (10/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (10/10/19).

Κριός

Έχεις μεγάλη πειθώ αυτό το διάστημα, οπότε μη διστάσεις να ρωτήσεις ό,τι απέφευγες μέχρι τώρα, λόγω έλλειψης θάρρους. Αν χρειάζεσαι μια εξυπηρέτηση από τον αγαπημένο σου, τότε χάρη στη θετική σου ενέργεια, θα τα καταφέρεις. Αν απέφευγες ένα θέμα μέχρι τώρα, τότε η ικανότητά σου, να ενθαρρύνεις μια ευαίσθητη και αυθεντική επικοινωνία με το ταίρι σου, θα κάνει το θαύμα της! Και αφού το συζητήσετε, θα το κλείσετε οριστικά.

Ταύρος

Με κάποιο τρόπο, η πίστη σου στην ανθρώπινη φύση θα αποκατασταθεί και αυτό θα συμβάλει στην εξάλειψη οποιασδήποτε ανάγκης να προπαγανδίσεις τον εαυτό σου, για επερχόμενες απογοητεύσεις. Είσαι περισσότερο σεβαστή και λατρεμένη, απ’ ό,τι νομίζεις. Αυτό που θα αποκαλύψει ο εραστής σου, θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο άνετα και να ηρεμήσεις. Θα ξέρεις πλέον με σιγουριά πού στέκεσαι, με το σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα επωφεληθούν αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και δεν αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί σε μελλοντικά σχέδια, που δεν αφορούν τα ερωτικά σου. Μπορείς επίσης να επωφεληθείς αν συνεργαστείς με το ταίρι σου κι επιτρέψεις στην ευφυία σου, να παίξει ρόλο σ’ ένα θέμα, που διαφορετικά, θα το έβλεπες πολύ σοβαρά! Κάποιος θα ήθελε να σε δει πιο ήρεμη. Και θα ήθελε να ξαναδεί το συνηθισμένο σου εαυτό! Γι’ αυτό….κάνε του τη χάρη!

Καρκίνος

Θα επικεντρωθείς στις ελλείψεις της ερωτικής σου ζωής σήμερα. Ωστόσο, κάποιες αναμνήσεις μπορεί να σου φαίνονται λίγο υπερβολικά ιδεαλιστικές, εξαιτίας κάποιου από το παρελθόν σου! Με αποτέλεσμα να γίνει ένα σημείο εστίασης, για άλλη μια φορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που ήταν πηγή δυσφορίας στο παρελθόν δεν μπορεί να φέρει άνεση στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη φορά. Βέβαια, το ότι αξιολογείς προσεκτικά τις τρέχουσες συνθήκες, είναι πολύ σοφή κίνηση.

Λέων

Θα υπάρξει ένας μεγάλος ερωτικός αυθορμητισμός στις κινήσεις σου αυτή τη στιγμή που θα εξαλείψουν κάθε ρουτίνα στη σχέση σου ! Όμως ο εραστής σου μπορεί να σκεφτεί πως δείχνεις αστάθεια. Μπορεί να προτιμά να σε βλέπει να ακολουθείς ό,τι είναι προβλέψιμο ή πιο χρήσιμο για τη δημιουργία σταθερότητας στη σχέση σας. Μπορεί όμως κι εσύ να σκέφτεσαι διαφορετικά για το τι σημαίνει διασκέδαση κι ενθουσιασμός. Αυτό σίγουρα θα σε κάνει ν’ αντισταθείς απέναντι στα «πιστεύω» του….. μέχρι να καταφέρετε τελικά, να βρείτε μαζί μια ισορροπία.

Παρθένος

Κάποιες κινήσεις σου, θα θεωρηθούν πολύ σοβαρές ή πολύ αστείες από τον εραστή σου….πιθανώς λόγω του ότι βλέπει με διαφορετικό τρόπο, αυτό που κάνεις. Εσύ πιστεύεις πως υπάρχει χρόνος για διασκέδαση και χρόνος για σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ενώ το αντικείμενο του πόθου σου, αυτό θα το θεωρήσει πολύ σπαστικό. Αναρωτήσου, μήπως ό, τι παίρνεις τόσο σοβαρά χρειάζεται να το βλέπεις ακριβώς έτσι. Κάνε μια χάρη και στους δυο σας, και χαλάρωσε λιγάκι.

Ζυγός

Είναι πιθανό να κινήσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου που ίσως να μην είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον πριν. Μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί πως η ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση ενισχύει την ελκυστική αύρα που εκπέμπεις τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα ωφεληθείς από τα ερωτικά μηνύματα που στέλνεις με τη στάση σου. Και αρκετοί, μπορεί να σε βρουν ακαταμάχητη!

Σκορπιός

Θα προσεγγίσεις τα ερωτικά σου ζητήματα, μ’ ένα πιο φυσιολογικό τρόπο. Και ίσως θελήσεις να καταλάβεις τι ενθαρρύνει τον εραστή σου. Αν έχεις μπερδευτεί ή νιώθεις αβέβαιη για το τι εμπνέει αυτόν που αγαπάς, τότε πιθανό να το διαλευκάνεις, εστιάζοντας στην ενίσχυση της πνευματικής σας σύνδεσης. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο βαρετό, όσο ακούγεται.

Τοξότης

Η ενεργοποίηση της γοητείας σου, φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Αν η αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, σε κάνει να δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να εξερευνήσεις καινούργιους τρόπους διασκέδασης και περιπέτειας θα εξιτάρεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αν αφήσεις να λάμψει η παιχνιδιάρικη πλευρά σου!

Αιγόκερως

Πολλά στη σχέση σου, μπορεί να καθορίζονται από συνήθειες και παραδόσεις. Υπάρχουν όμως οφέλη, αν συνεχίσεις να λειτουργείς με όσα σου είναι οικεία και σε κάνουν να νιώθεις άνετα, τώρα. Είναι επίσης πιθανό να βρεις τον ρομαντισμό μέσα σε καθιερωμένες συνήθειες και ίσως ο τρόπος με τον οποίο κάνεις κάτι προβλέψιμο και αξιόπιστο, να γοητεύει έντονα το ταίρι σου. Να είσαι έτοιμη όμως, να γίνεις λίγο πιο «άγρια», αργότερα.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να βλέπεις όσα αλλάζουν στη σχέση σου, σαν κάτι προοδευτικό κι όχι σαν ένα ενοχλητικό πισωγύρισμα. Πίστεψε πως αυτό που αλλάζει, μεταφέρει το δεσμό σου σ΄ ένα πιο δημιουργικό έδαφος. Θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος, για να εκφράσετε συναισθήματα κι επιθυμίες μεταξύ σας, που οι λέξεις δεν μπορούν.

Ιχθύες

Είναι καλή ιδέα να είσαι αισιόδοξη όταν πρόκειται για κάτι που σχετίζεται με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις μια θετική στάση γενικά…..και μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ή δεν θα συμβεί, αλλά μην διακινδυνεύσεις ν’ απογοητευθείς από την υπερβολική σου πίστη σ’ ένα ουτοπιστικό χρονοδιάγραμμα. Επίσης, μην βιάζεσαι να διαταράξεις, αυτό που χρειάζεται υπομονή για να εκδηλωθεί. Να είσαι σίγουρη, πως θα σε χαροποιήσουν οι εξελίξεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments