Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (11/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (11/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (11/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (11/10/19).

Κριός

Λάμπετε σήμερα με την παρουσία σας. Αλλά δυστυχώς είστε υποχρεωμένοι να υποκύψετε σε κάποιον που είναι λιγότερο μορφωμένος και υπέροχος από εσάς. Μην στραβομουτσουνιάζετε – κάντε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε αυτό το άτομο. Ακόμη και αν κανείς δεν δώσει σημασία στις προσπάθειές σας, εσείς θα έχετε επιστρέψει λίγη καλή ενέργεια στο σύμπαν.

Ταύρος

Δεν συνηθίζετε να είστε κακόγουστοι, οπότε μην αρχίσετε να πετάτε τυχαία ονόματα για να εντυπωσιάσετε κάποιον. Σίγουρα είναι χρήσιμο να έχετε γνωριμίες σε υψηλές θέσεις αλλά μην το εκμεταλλεύεστε. Πηγαίνετε όσο πιο μακριά μπορείτε με τις δικές σας δυνάμεις. Διαφορετικά, αυτοί οι ελιγμοί μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Δίδυμοι

Ένα τυχαίο σχόλιο θα προκαλέσει πράγματα που ούτε φανταζόσασταν… Και αυτό που ξεκίνησε σαν μια ιδέα, έχει εξελιχθεί σε σκοπό ζωής. Προχωρήστε και φτάστε μέχρι τέλους. Θα γνωρίσετε κάποια τρελά, αντισυμβατικά άτομα στην πορεία. Αλλά μερικοί εκκεντρικοί στην παρέα θα κάνουν καλό στην εικόνα σας.

Καρκίνος

Η αδερφή – ψυχή σας είναι κάπου εκεί έξω: Απλά θα πρέπει να βρεθείτε. Και σήμερα αυτό εξαρτάται από τα χρήματα. Είτε κάνετε μια επίσκεψη στην τράπεζα ή μια επένδυση, σήμερα θα γνωρίσετε πολλά χαριτωμένα άτομα που ασχολούνται με τα οικονομικά.

Λέων

Σήμερα είστε εξαιρετικά ζωηροί και ακαταμάχητοι. Δεν μπορείτε να κάνετε κακή εντύπωση ακόμη και αν το προσπαθήσετε. Οπότε δώστε τα όλα. Ντυθείτε εκκεντρικά, πείτε κάτι φανταστικό ή δοκιμάστε κάτι αναπάντεχο. Και μην αντισταθείτε σε αυτό το ακαταμάχητο άτομο που θα σας πλησιάσει.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να συμπεριφερθείτε ξεκάθαρα και ειλικρινά. Τα λευκά ψέματα και οι υπερβολές, δεν θα σας βγουν σε καλό. Οπότε πείτε τα πράγματα όπως έχουν ακόμη και αν δεν σας κάνουν να φαίνεστε κουλ. Η αλήθεια δεν θα έχει σημασία αύριο αλλά μια ψευδής δήλωση θα μείνει στο μυαλό όλων.

Ζυγός

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να δείξετε αυτοπεποίθηση στο χώρο εργασίας σας. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή, η απόδοσή σας στο γραφείο θα επανορθώσει και με το παραπάνω για όλα αυτά τα αποτυχημένα ραντεβού. Συνεχίστε την πορεία σας: Ο θεός Έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του από εκεί που δεν το περιμένετε.

Σκορπιός

Τίποτα δεν σας ευχαριστεί περισσότερο από ένα καλό κομπλιμέντο. Γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε τα καλά πράγματα που λένε οι άλλοι για εσάς; Πάρτε τα χαλαρά. Κάποιο άτομο έχει πραγματικά εντυπωσιαστεί από τη δουλειά σας και νιώθει την υποχρέωση να σας κολακέψει. Δεχτείτε τα σχόλια του με ευγένεια.

Τοξότης

Μην εκπλαγείτε αν κάποιος φίλος ή συνάδερφος έρθει σε εσάς, με κάποιο πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε πριν από καιρό. Τι σύμπτωση! Ξέρετε ακριβώς τι να του πείτε για να τον κατευθύνετε. Σήμερα βρίσκεστε στην υπηρεσία των συνανθρώπων σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε την τάση να καυχηθείτε σήμερα. Ακούτε διαρκώς κομπλιμέντα και φουσκώνετε σαν το παγόνι. Ωστόσο, οι άνθρωποι γύρω σας γρήγορα θα κουραστούν από την αυταρέσκειά σας γι’ αυτό κρατήστε τη υπό έλεγχο. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να καυχηθείτε, καταγράψτε όλα αυτά για τα οποία αισθάνεστε υπερήφανοι και δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας.

Υδροχόος

Μείνετε πιστοί στις δεσμεύσεις σας. Κάποιο πρόσωπο ή γεγονός θα προκαλέσει μια φαινομενικά αθώα αλλαγή σε κάποιο μακροχρόνιο σχέδιό σας. Ακόμη και αν η εναλλακτική ακούγεται σαν καλύτερη επιλογή, δεν είναι. Παραμείνετε στις δοκιμασμένες λύσεις.

Ιχθύες

Δεν μπορείτε ακόμη να διακρίνετε το φως στο τέλος του τούνελ αλλά τουλάχιστον σήμερα είδατε μια αχτίδα ελπίδας. Ξαφνικά όλα αυτά τα αξιαγάπητα άτομα σας κοιτούν και σας χαμογελούν. Η περίοδος ξηρασίας στην ερωτική σας ζωή φτάνει στο τέλος της: Οπότε φτιάξτε τη γραβάτα σας ή ανανεώστε το χτένισμά σας, γιατί κάπου εκεί έξω σας περιμένει η τύχη σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments