Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (11/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (11/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (11/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (11/10/19).

Κριός

Μπορείς να αποδεσμευτείς από ένα αμήχανο ερωτικό σενάριο, αποφεύγοντας να λάβεις οποιαδήποτε δραστικά μέτρα. Όμως οι αστόχαστες αποφάσεις σου, μπορεί αργότερα να είναι αιτίες, λύπης. Οπότε σκέψου καλύτερα τι θέλεις ν’ αλλάξεις στο δεσμό σου. Μπορεί να μην γίνει καμία ζημιά αν μιλήσεις έντονα…. αλλά αν διατηρήσεις ήρεμη τη μεταξύ σας συζήτηση, θα είναι πιο έξυπνη κίνηση.

Ταύρος

Θα αναπτύξεις μια στάση του τύπου «όλα ή τίποτα» στα ερωτικά σου σήμερα. Αλλά να είσαι ειλικρινής για το λόγο που δεν θέλεις τα ημίμετρα. Θα φανεί πως είσαι υπερβολική ή πως αναζητάς την προσοχή…. αν δεν εφαρμόσεις μια πιο λογική και πιο ήρεμη στρατηγική. Μια συγκίνηση της στιγμής, δρώντας τώρα με αυθορμητισμό, μπορεί αργότερα να γίνει πηγή λύπης.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην είναι απαραίτητα το κύρος σου, αυτό που προκαλείται αυτή τη στιγμή! Αλλά υπάρχει πιθανότητα ο εραστής σου, να αποκαλύψει την επαναστατική του πλευρά! Αυτό θα αλλάξει τα σχέδια που θεωρούσες ότι είχατε συμφωνήσει και οριστικοποιήσει. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να ανακατώσει μια κατάσταση ή μια ρύθμιση που εσύ πιστεύεις, πως πρέπει να μείνει ανέγγιχτη. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά του, τότε… «πάτα πόδι»!

Καρκίνος

Αν νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, οι επερχόμενες εξελίξεις θα σου δώσουν ελπίδες, ώστε να επιστρέψει η εμπιστοσύνη σου. Είναι πιθανό ο εραστής σου, να είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του γεγονότος. Όποια και αν είναι η αίσθηση της θλίψης που επικρατεί…. φαίνεται να αλλάζει! Και θα ξαναβρείς το χαμόγελό σου – για περισσότερους λόγους από έναν.

Λέων

Αντί να ξεκινήσεις αργά και σίγουρα ένα ρομαντικό σχέδιο, θα σε πιάσει η ανυπομονησία σου. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μια σειρά από προβλήματα. Δεν είναι καιρός να λειτουργήσεις αυθόρμητα για να δεις πού θα σε πάει ο αυθορμητισμός σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Όσο κι αν ενδιαφέρεσαι να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία τώρα, να ξέρεις πως θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές, για να λειτουργήσεις αυθόρμητα. Προς το παρόν, ακολούθησε τη γραμμή σχεδιασμού!

Παρθένος

Είναι πιθανό πως πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία, ανάμεσα στην αναζήτηση καθοδήγησης ή συμβουλών και στην επιδίωξη κάποιου θέματος που αφορά τα ερωτικά σου, με μεμονωμένες κινήσεις. Θα είσαι απρόθυμη να δεχτείς οποιεσδήποτε καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν από την προσεκτικότερη διερεύνηση επιλογών ή την προσεκτικότερη εξέταση ενός ερωτικού πλάνου. Ωστόσο, υπάρχουν μακροπρόθεσμες και σημαντικές επιπτώσεις, όσον αφορά το τι επιθυμείς να ακολουθήσεις. Βεβαιώσου ότι έχεις σκεφτεί διεξοδικά.

Zυγός

Ένας συνδυασμός συμπάθειας ή κατανόησης μπορεί να σου προσφερθεί από τον αγαπημένο σου, αλλά να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που θα τη ζητήσεις. Ίσως να πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να εστιάσεις στα αρνητικά ή να είσαι απαισιόδοξη….αλλά η υποστήριξη του εραστή σου, δε θα συμβεί αν υιοθετήσεις αυτή τη στάση. Η αγάπη και η συμπάθεια, μπορούν να συγχέονται κατά περιόδους! Όμως όταν εμπλέκεται η οικειότητα…έ τότε, υπάρχει μια διαφορετική φράση γι’ αυτό!

Σκορπιός

Μια ανάγκη σου να προστατεύσεις τον εαυτό σου, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή σήμερα. Αλλά αντιστάσου αν δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις…. ειδικά αν οι πράξεις σου φαίνονται εγωιστικές στο αντικείμενο του πόθου σου. Μπορεί να διακινδυνεύσεις να δεις να αποκλείει κάτι, που πιθανόν να υποστήριζε. Το μήνυμα που στέλνεις και αφορά τη διαχωριστική γραμμή, σχετικά με το τι είναι δικό σου, θα μπορούσε επίσης να είναι ισχυρό…. Γι’ αυτό, χαλάρωσε!

Τοξότης

Όχι μόνο είναι σημαντικό να είσαι προσεκτική με όσα λες και σε ποιους τα λες, αλλά να γνωρίζεις και το περιβάλλον στο οποίο λέγονται. Επειδή δεν ξέρεις ποιος ακούει. Ένα ιδιωτικό ή ένα προσωπικό ζήτημα, μπορεί να το μάθουν πολλοί, λόγω απροσεξίας από μεριάς σου. Υπάρχει περίπτωση, ο αγαπημένος σου να δυσαρεστηθεί αν το ανακαλύψει? Είναι πολύ πιθανό!

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να περιβάλλεις τον εαυτό σου, με όσα είναι οικεία και άνετα. Η πίεση μπορεί να γίνει αισθητή σε πολλούς τομείς της ζωής σου….αλλά η ερωτική σου ζωή, μπορεί να προσφέρει ένα θαυμάσια ασφαλές καταφύγιο. Είτε πρόκειται για την ανυπομονησία σου να περάσεις χρόνο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είτε να κλείσεις τον κόσμο, πίσω από κλειστές πόρτες…υπάρχει η άνεση να έχεις τον εραστή σου, μόνο για σένα!

Υδροχόος

Τόσο οι ψυχικές σου ικανότητές, όσο και το μεγάλο σου πάθος, θα ισχυροποιηθούν και τα δύο, αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να φέρει κάτι θεαματικό… αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου, για ένα ερωτικό σου ζήτημα! Επίσης, διευκρινίζοντας την πεποίθησή σου σχετικά μ’ ένα στόχο που αφορά και τον εραστή σου, θα εξασφαλίσει πως ένα όραμα, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ιχθύες

Μια ερωτική υπόθεση, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ελεγχθεί ή να επηρεαστεί από ό, τι νόμιζες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αποδεχτείς το αποτέλεσμα, πιστεύοντας πως είναι αναπόφευκτο. Η πρόοδος μπορεί να μην είναι τόσο βαθιά όσο θα ήθελες, αλλά μην παραβλέπεις όσα μαθαίνεις στην πορεία, για να πετύχεις κάτι ευχάριστο. Ο σύντομος αγώνας σου, μπορεί να κάνει την προσπάθειά σου, να αξίζει πολύ περισσότερο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments