Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Νότιγχαμ

Μάριος Σιαμπάνης: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Νότιγχαμ
Μάριος Σιαμπάνης: Ο νεαρός πορτιέρε αρέσει στους Άγγλους, οι οποίοι αναφέρουν τα καλύτερα για εκείνον.

Μάριος Σιαμπάνης: Ο νεαρός πορτιέρε δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου τοποθετήθηκε στην Κ-23 της αγγλικής ομάδας. Και μέχρι στιγμής, οι Άγγλοι είναι άκρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του εκεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Φωτός”.

Ο Σιαμπάνης έχει πραγματοποιήσει πέντε εμφανίσεις και έχει κερδίσει τους Άγγλους, οι οποίοι μάλιστα θεωρούν ότι θα μπορούσαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν.

Η παρουσία του Σιαμπάνη έχει οδηγήσει τους πάντα μετριοπαθείς Άγγλους να γράφουν πολύ καλά λόγια για εκείνον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βρετανία, ο Σιαμπάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και στη Νότιγχαμ σκέφτονται να κάνουν κινήσεις για να τον κρατήσουν εκεί και την επόμενη σεζόν.

Πάντως, παρά το γεγονός το ότι είναι νωρίς στη σεζόν, η κουβέντα στη Νότιγχαμ για το μέλλον του Σιαμπάνη έχει ήδη ανοίξει, όπως τονίζει το “Φως”. Αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα υπάρξουν και εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός απέκτησε από τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments