Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (12/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (12/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Κριός

Είστε ειλικρινείς σε ό,τι αφορά τις ζωές των φίλων σας. Οπότε γιατί δεν κάνετε το ίδιο για τον εαυτό σας; Μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ανάμεσα στις διαδικτυακές σας επιλογές, ζητήστε βοήθεια από κάποιο φίλο. Εκείνοι γνωρίζουν τις ανάγκες και την προσωπικότητα σας καλύτερα και από εσάς.

Ταύρος

Έχετε εστιάσει την προσοχή σας στα συναισθήματα και τις απόψεις σας. Αν κάποιος/α σας πει ότι είναι σε σχέση, παντρεμένος/η ή δεσμευμένος/η με οποιονδήποτε τρόπο, πιστέψτε αυτό που σας λέει. Παρά τις ασυναρτησίες που έχετε φτιάξει με το μυαλό σας, αυτή η γνωριμία δεν μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

Δίδυμοι

Σας αρέσει μια μάχη χαμένη από χέρι και υποστηρίζετε το αουτσάιντερ, που σε αυτή την περίπτωση είστε εσείς. Λέτε ότι είστε έτοιμοι για μια μακροχρόνια σχέση, αλλά ισχύει πραγματικά κάτι τέτοιο; Αν δεν έχετε προσδιορίσει ακόμη τι ακριβώς ψάχνετε και πού θέλετε να φτάσετε, έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας.

Καρκίνος

Εξωτερικά είστε κάπως απόμακροι, έως ψυχροί. Κάτω όμως από αυτό το στωικό προσωπείο συμβαίνουν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα φαίνονται. Το να γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση με έναν άλλο άνθρωπο. Μπορείτε να διατηρήσετε το ίδιο επίπεδο ευτυχίας ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση;

Λέων

Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το μεγαλύτερό σας ελάττωμα. Δεν τα παρατάτε ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πληγωθείτε. Αξιολογήστε την κατάσταση – αν κάτι ή κάποιος δεν σας φαίνεται σωστό/σωστός ή δεν ταιριάζει στο γενικότερο πλάνο που έχετε κάνει, αφήστε το. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον για εσάς, αλλά απαραίτητο.

Παρθένος

Η τάση σας να μη φανερώνετε τη φυσική σας ευγένεια και την εσωτερική σας ομορφιά δημιουργεί ένα φαινόμενο διάχυσης – μετά από λίγο αρχίζετε να το πιστεύετε και εσείς οι ίδιοι. Κάτι τέτοιο αποδυναμώνει τα καλύτερα σας χαρακτηριστικά. Σκάστε ένα χαμόγελο σήμερα και συστηθείτε: δείξτε την υπέροχη προσωπικότητα σας.

Ζυγός

Είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε γνωριμίες. Η ικανότητά σας να θέτετε όρια, να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματα σας και να παίρνετε ρίσκα είναι ευρεία. Αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιον/α , κρίμα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θα εκτιμήσουν αυτό που είστε.

Σκορπιός

Η προσωπικότητά σας είναι απλά καθηλωτική. Μπορείτε να μαγέψετε τους άλλους αλλά τι γίνεται με τα δικά σας ζητήματα; Αν δεν μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθηματικά, σωματικά, οικονομικά και ψυχολογικά σας θέματα μην περιμένετε ότι θα μπορέσετε να κάνετε άμεσα μια σύντομη ή μακροχρόνια σχέση. Πρώτα και κύρια φροντίστε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Έχετε αναπτύξει μια μικρή εμμονή με κάποιον ακατάλληλο και μη διαθέσιμο. Όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να βγάλετε αυτό το άτομο από το μυαλό σας. Θα ήταν ανεύθυνο από μέρους σας να επιδιώξετε μια σχέση μαζί του. Αφήστε τα πράγματα όπως είναι. Μην ανταποκρίνεστε άλλο στο κάλεσμα του.

Αιγόκερως

Χρειάζεστε ισορροπία στη ζωή σας. Σίγουρα έχετε παρασυρθεί από αυτό το άτομο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε τον εαυτό σας. Οι φίλοι σας, η οικογένεια σας και η ζωή σας είναι σημαντικά για την ψυχική σας υγεία και την ανεξαρτησία σας. Αν τα εγκαταλείψετε τώρα θα το μετανιώσετε αργότερα. Κάποια πράγματα δεν επανορθώνονται.

Υδροχόος

Σήμερα βασιστείτε στα κοινωνικά δίκτυα για να οργανώσετε κάτι διασκεδαστικό. Γιατί δεν τα βγάζετε όλα στη φόρα; Ο αυθορμητισμός είναι υπέροχο πράγμα. Δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε όταν πρόκειται για τη δική σας διασκέδαση.

Ιχθύες

Δε χρειάζεται να φοβάστε τις ματιές που περιφέρονται είτε προέρχονται από εσάς είτε από κάποιον άλλον. Αν διαπιστώσετε ότι σας κοιτάει επίμονα κάποιος/α, αφήστε τον/την. Ανταλλάσσετε ματιές – γιατί δεν ανταλλάζετε και τηλέφωνα; Είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments