Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (13/10)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (13/10)
Αστρολόγος: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Κυριακή (13/10)

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Ζυγό, ο ζωοδότης πλανήτης προάγει τις σχέσεις, την ενημέρωση και τη συνεργασία. Δώστε περισσότερη σημασία στα θέματα και τους τομείς που χρειάζονται ισορροπία!

Η Πανσέληνος αναδύεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού. Θα φέρει διάφορα στο φως και κομίζει τους καρπούς των κόπων σας. Μέσα στον Κριό, η Πανσέληνος αφορά τον εαυτό σας – την ατομικότητα και αυτό που είστε. Δίνει έμφαση και αποκαλύπτει όσα έχετε να δώσετε. Δείξτε σε όλους αυτό που πραγματικά είστε!

Η Σελήνη βρίσκεται σε αίσια όψη με τον Δία από τον Τοξότη. Κεντρίζονται οι πληροφορίες, η σοφία και η κατανόηση. Η Πανσέληνος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα σχηματίσει Τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Να είστε άνετα με τον εαυτό σας και να προχωρήσετε τις εξελίξεις σας!

Η Κυριακή δεν θα είναι τόσο συναισθηματική μέρα όσο η χθεσινή – αλλά και αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα. Θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και επανασυνδέσεις, ειδικά αν γίνουν απροσδόκητα. Τα καλά νέα της σημερινής μέρας θα αφορούν τα χρήματα ή τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η μέρα φέρνει μια αγχωτική κατάσταση ή μια σύντομη στιγμή πανικού, που θα σχετίζεται με ένα μωρό ή με ένα παιδί.

Σήμερα οι άνδρες φίλοι σας θα επιθυμούν πιο έντονα να συμμετέχουν στην κοινωνική σας ζωή, οπότε δεν αποκλείονται διάφορες προσκλήσεις ή προτάσεις. Θα εκπλαγείτε από απροσδόκητα προβλήματα ή προβλήματα στη ζωή μιας γυναίκας, τα οποία θα οφείλονται σε απλά λάθη και παραλείψεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας, ειδικά όσοι από εσάς αντιμετωπίζατε δυσάρεστες καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα μπορεί να προκύψουν νοσταλγικά συναισθήματα, που σχετίζονται κυρίως με το παρελθόν σας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, θα είναι πολύ σημαντικές για εσάς οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με φίλους από διάφορα μέρη. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου θα προσελκύσουν την προσοχή σας με προβλήματα ή γεγονότα στην προσωπική τους ζωή. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι παραγωγική για εσάς. Ωστόσο, μην σπαταλήσετε το χρόνο σας με άσκοπες δραστηριότητες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή μια δέσμευση με μια γυναίκα. Σε γενικές γραμμές, η μέρα φέρνει διάφορες συγκεντρώσεις, συναντήσεις ή επαφές κυρίως με παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας. Έχετε μπροστά σας μια μέρα κατά την οποία θα ενθουσιαστείτε από διάφορα νέα και γεγονότα: Τόσο με ανθρώπους που γνωρίζετε, όσο και με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς σε κοινωνικό επίπεδο.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα χαρείτε με νέα που θα λάβετε ή από μια ενδιαφέρουσα προσφορά εργασίας. Οι πληροφορίες και οι προτάσεις που θα λάβετε σήμερα, θα είναι μια σημαντική ευκαιρία για σας γι’ αυτό μην τις αγνοήσετε. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να απορρίψετε μια πρόσκληση σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση, λόγω άλλων σημαντικών δεσμεύσεων στη ζωή σας. Η Κυριακή δεν θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οικονομικές υποθέσεις, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments