Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (13/10)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (13/10)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (13/10).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (13/10).

Κριός

Θα νιώσεις ανακούφιση αν ανακαλύψεις πως ένα θέμα της ερωτικής σου ζωής, που θεωρούσες παγιωμένο, στην πραγματικότητα είναι αναξιόπιστο. Η σημερινή πανσέληνος, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι! Και βοηθάει παράλληλα τον εραστή σου, να σε δει μέσα από το σωστό πρίσμα. Είναι επίσης μια εποχή, που ένα ρομαντικό σχέδιο που μέχρι πρόσφατα ήταν σε αναμονή…τελικά προχωράει.

Ταύρος

Οι πληροφορίες που περίμενες εδώ και καιρό, φτάνουν σύντομα. Απλά είναι μια περίπτωση του «κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Θα θελήσεις να επιταχύνεις ένα ρομαντικό σχέδιο, και θα συζητήσεις με τον εραστή σου, για την εξέλιξη της σχέσης σας. Θέλεις να τον «βάλεις στην εικόνα» με τον δικό σου τρόπο! Καλύτερα χαλάρωσε και περίμενε τις απαραίτητες πληροφορίες να σε βρουν.

Δίδυμοι

Ο αγαπημένος σου θα εμφανίσει ασταθή συμπεριφορά, αλλά αντί να τον αμφισβητήσεις, υποστήριξέ τον, από απόσταση. Το να γνωρίζει ότι είσαι εκεί, θα αποδειχθεί πιο παραγωγικό από το να του ζητήσεις εξηγήσεις, για τον τρόπο συμπεριφοράς του. Η στάση του θα είναι βραχύβια…. και θα εκτιμήσει πιθανώς την πιθανότητα να λύσει κάτι, με τον δικό του τρόπο.

Καρκίνος

Αυτό που μπορεί να δεις σαν αγώνα εξουσίας στη σχέση σου, μπορεί να γίνει ένα ευχάριστο ζευγάρωμα, αν με τον εραστή σου εστιάσετε στα κοινά που έχετε, σε ό,τι αφορά ένα κοινό σας στόχο. Παρόλο που θέλεις να γίνουν τα πράγματα με τον τρόπο σου, αν ζητήσεις και τη γνώμη του, τότε θα συμφωνήσετε να ξεκινήσετε ένα σχέδιο, πολύ πιο δημιουργικό κι εμπνευσμένο!

Λέων

Οι αντιπερισπασμοί ενδέχεται να είναι ενοχλητικοί αυτή την εποχή, όταν πρόκειται για ένα συναισθηματικό στόχο! Αλλά προσπάθησε να καταλάβεις, με ποιο τρόπο αυτή η αναστάτωση, μπορεί να είναι υποστηρικτική κι όχι παρεμποδιστική. Τα μακρινά οράματά σου, επισημαίνονται με την ευγένεια της πανσελήνου… και κάτι που επιθυμείς να προχωρήσεις στα ερωτικά σου, μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια του εραστή σου, για να συμβεί. Η συνεργασία, μπορεί να πραγματοποιήσει ένα όνειρο, με τη σωστή στάση και από τις δύο πλευρές.

Παρθένος

Θα μπορούσες να δεις με κρυστάλλινη σαφήνεια τι θα ήθελες να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή, με το σύντροφό σου. Ωστόσο, το βαθύτερο επίπεδο οικειότητας που θέλεις, δεν θα συμβεί σε μια νύχτα. Οπότε προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονη. Θα μπορούσαν επίσης να ξεπεραστούν πιο εύκολα κάποια εμπόδια, ειδικά αν είσαι πρόθυμη να τολμήσεις, στο όνομα της αγάπης. Ο Έρωτας, ανταμείβει πάντα, όσους αναλαμβάνουν πρωτοβουλία!

Ζυγός

Με την πανσέληνο που επηρεάζει τις σχέσεις, θα μάθεις πώς κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου, χρειάζεται μια παρορμητική ένεση. Η επαναστατική πλευρά σου, θα αναδυθεί και θα κλονίσει μια κατάσταση…. απλά για να δει τι θα μπορούσε να προκύψει. Μη δημιουργείς μεγάλες αναταραχές γιατί θα αντιμετωπίσεις αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό λοιπόν, χαλάρωσε!

Σκορπιός

Είναι ένα διάστημα, που πρέπει ν’ αποφύγεις να δείξεις πεισματάρικη συμπεριφορά στα ερωτικά σου. Όχι μόνο επειδή ο εραστής σου, προτιμάει να είσαι πιο συνεργάσιμη, αλλά κι επειδή θα συνειδητοποιήσεις, πως η συζήτηση ανάμεσά σας θα κυλήσει πιο ήρεμα αν είσαι κι εσύ πιο χαλαρή. Να είσαι χρήσιμη, και να μη δημιουργείς εμπόδια. Και ξέρεις, ότι μπορείς να βοηθήσεις.

Τοξότης

Οι προσδοκίες που έχεις σε πολλές περιοχές της ζωής σου, θα είναι ασυνήθιστα υψηλές αυτή τη στιγμή! Προσπάθησε όμως, να μην έχεις πολλές απαιτήσεις, από τον εραστή σου. Αντί να εστιάζεις στις ελλείψεις ή τις αντιληπτές αδυναμίες του, προσπάθησε να επικεντρωθείς, στα θετικά κι αξιέπαινα που έχει. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι σέξι, αλλά η ανωτερότητα… δεν είναι σίγουρα!

Αιγόκερως

Η πανσέληνος επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και τις ρίζες σου, με αποτέλεσμα, να γίνεις λίγο παραπάνω συναισθηματική. Όσο κι αν είναι ενδιαφέρον να προσφέρεις περισσότερη ευθυμία στον κόσμο του εραστή σου, υπάρχει πιθανότητα, να κάνεις πάρα πολλά… Ειδικά αν μια οικογενειακή υπόθεση απαιτεί να καταβάλλεις, το μερίδιο του λέοντος στις προσπάθειές σου. Φρόντισε να μάθεις τη διαφορά, ανάμεσα στην εστίαση και την υπερβολή!

Υδροχόος

Θα νιώθεις πολύ άνετα αυτή τη στιγμή, και θα λειτουργήσεις με περισσότερο πάθος. Ωστόσο, θα υποτιμήσεις τη δύναμη της έλξης σου, αν θέλεις να κάνεις πιο άμεση και τολμηρή, μια επιφανειακή συζήτηση, με το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Απλώς να ξέρεις, πως αν έχεις θετική στάση, θα του κάνεις, πολύ καλή εντύπωση!

Ιχθύες

Ετοιμάσου να γίνεις λιγάκι πιο παρατηρητική, σε κάποιες συγκεκριμένες πεποιθήσεις ή αρχές. Όσο πιστευτό κι αν ακούγεται κάτι, μια πιο προσεκτική εξέταση μπορεί να σου αποκαλύψει ότι δεν είναι παρά μια φήμη. Και ίσως χρειαστεί να περιορίσεις τον ενθουσιασμό ή την προθυμία του αγαπημένου σου, να δεχτεί, αυτό που είναι αναληθές. Να είσαι εξίσου επιλεκτική, με αυτούς που θέλεις να εμπιστευτείς, κι εσύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments