Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (13/10)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (13/10)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (13/10)

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (13/10).

Κριός

Όπως και σε πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή, έτσι και στις σχέσεις παίρνετε αυτό που δίνετε. Σήμερα προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες του ταιριού σας για να δείξετε πόσο το νοιάζεστε. Θα χαρείτε που κάνατε αυτή την προσπάθεια.

Ταύρος

Εσείς και το ταίρι σας φαίνεται να κινείστε σε τελείως άλλο μήκος κύματος. Ο ένας από εσάς λαχταρά μια ριζική αλλαγή, ενώ ο άλλος επιθυμεί κάτι γνώριμο και δοκιμασμένο. Συνεργαστείτε για να βρείτε μια λύση που θα ικανοποιεί και τους δύο.

Δίδυμοι

Σήμερα λαχταράτε ένα πνευματικό ερέθισμα. Πείτε στο ταίρι σας να σας κάνει παρέα για να δείτε την ξενόγλωσση ταινία για την οποία μιλούν όλοι. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα ερεθιστεί μόνο το μυαλό σας από αυτό.

Καρκίνος

Απόψε να είστε ευέλικτοι στα σχέδια που θα κάνετε με το ταίρι σας. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τα πάντα την τελευταία στιγμή… Αλλά με τη σωστή διάθεση, το καινούργιο σχέδιο θα σας φανεί καλύτερο από το παλιό.

Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν καταφέρνετε τίποτα αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή. Αφήστε για λίγο στην άκρη ό, τι κάνετε και επικεντρώστε την προσοχή σας στο ταίρι σας. Μπορεί η σωστή απάντηση να σας έρθει εκεί που δεν το περιμένετε.

Παρθένος

Να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε, μέχρι να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση που θα έχει αποτέλεσμα για το ταίρι σας. Για τον καθένα από εσάς λειτουργούν διαφορετικά πράγματα. Μην ανησυχείτε! Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει και στους δύο.

Ζυγός

Σήμερα γιορτάστε τη διασκεδαστική πλευρά της σχέσης σας, προτείνοντας στο ταίρι σας μια βραδιά με επιτραπέζια και ποπ κορν. Με το παιχνίδι και το γέλιο, θα δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες. Το ταίρι σας μπορεί να θέλει να δοκιμάσετε κάτι που σε εσάς φαίνεται εξωφρενικό αλλά μην βιαστείτε να το απορρίψετε. Τι έχετε να χάσετε;

Τοξότης

Σήμερα αλλάξτε λίγο τις συνήθειές σας και βρείτε ένα καινούριο στέκι. Εσείς και ο/η αγαπημένος /η σας θα περάσετε τέλεια κάνοντας καινούργιες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Κάντε κάτι διασκεδαστικό απόψε, χωρίς όμως να τινάξετε στον αέρα τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης σας και οργανωθείτε!

Υδροχόος

Να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα σήμερα – και όλη αυτή η θετική και ευχάριστη διάθεσή σας θα παρασύρει και το ταίρι σας. Σχεδιάστε να βρεθείτε κάπου όμορφα μαζί, έχετε πολύ καλή διάθεση για να κάτσετε σπίτι.

Ιχθύες

Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ειδικά αν αυτός/ή που τις προτείνει είναι ο/η σύντροφός σας. Μπορεί να θέλει να πάτε σε ένα καινούριο μέρος, οπότε συμφωνήστε αντί να προτείνετε να πάτε πάλι στο συνηθισμένο σας στέκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments