Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10)
Αστρολόγος: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10).

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η Πανσέληνος που αναδύθηκε στον Κριό, φροντίζει να τραβάτε την προσοχή των ατόμων που πρέπει!Η Σελήνη ανοίγει την εβδομάδα στον Κριό, σε κενό πορείας. Ακολουθήστε την ισχυρή ενέργεια της ατμόσφαιρας. Το φεγγάρι θα βγει από το κενό πορείας αργότερα, όταν θα περάσει στον Ταύρο. Τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με όσα πρέπει να διασφαλίσετε!

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει αλλαγές και μετατροπές: Θα διαφανούν οι καινούργιες επιλογές και στην οικονομική σας κατάσταση. Επικεντρωθείτε σε αυτές, εκτιμώντας παράλληλα και όσα ήδη κατέχετε!

Τη Δευτέρα αφήστε πίσω σας την κακή διάθεση. Εστιάστε την προσοχή σας στις αλλαγές και στις νέες εργασίες που πρέπει να ξεκινήσετε. Το αποκορύφωμά τους θα είναι αύριο, αλλά σήμερα είναι μια σημαντική μέρα που δεν πρέπει να χαθεί με παράπονα ή τεμπελιά. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, αλλά να είστε τολμηροί και να εμπιστευθείτε το πεπρωμένο σας. Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή μια δέσμευση, με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας με το οποίο δεν ζείτε μαζί.

Οι φιλικές και συναδερφικές σας σχέσεις με άνδρες, θα εξελιχθούν προς όφελός σας και προς το συμφέρον σας. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα απαιτήσει προσοχή: Μπορεί να επηρεαστεί από διάφορα ανειλικρινή, ανέντιμα συμφέροντα και συναισθήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Έχετε μπροστά σας μια ευχάριστη μέρα, κατά την οποία μπορείτε να επιτύχετε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων. Θα υπάρξει μια σύντομη ένταση όσο αφορά τα χρήματα, γεγονός που θα απαιτήσει από εσάς να βρείτε μια λογική λύση. Αποφύγετε να επιδεινώσετε την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα χαρείτε με νέα που αφορούν τους φίλους σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να διασκεδάσετε. Αυτή η μέρα φέρνει καλά νέα ή ένα ευχάριστο γεγονός, που σχετίζεται με ένα άτομο από το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα εντυπωσιαστείτε από ένα γεγονός ή μια συζήτηση, με έναν άνδρα που γεννήθηκε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε μια κατάσταση που θα δώσει μια αίσθηση αλλαγής, την οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε είτε η εξέλιξή της δεν εξαρτάται από εσάς. Θα έχετε αρκετή δύναμη και θέληση για να βρείτε μια λογική λύση, χωρίς να χρειαστεί να υποκύψετε σε ζοφερές σκέψεις και αρνητικά σχόλια. Στην ερωτική σας ζωή θα προκύψουν δυσάρεστες διαμάχες ή προβλήματα… Θα είναι αποτέλεσμα των γεγονότων που βιώσατε κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορες δουλειές του σπιτιού. Θα έχετε μια σημαντική συνάντηση, που θα σας φέρει τύχη ή επιτυχία. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για διάφορες δραστηριότητες, που αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Έχετε ήδη αναλάβει μια δέσμευση σε πρόβλημα υγείας κάποιου συγγενή σας; Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments