Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/10).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη  Δευτέρα (14/10).

κριός

Μπορεί να θέλεις μεγαλύτερη εγγύτητα και οικειότητα στη σχέση σου! Όμως αισθάνεσαι άβολα, με την ανάγκη να φανείς πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις την αμυντική σου στάση και να χαλαρώσεις.Κάποιος θέλει να δει τον πραγματικό σου εαυτό….όχι το άτομο που του επιτρέπεις να δει. Προσπάθησε να εγκαταλείψεις τους φραγμούς σου, για να προοδεύσει η ερωτική σου ζωή.

ταύρος

Ίσως να νιώσεις πως ένας συγκεκριμένος δεσμός, έχει δυνατότητες να εμβαθύνει. Μπορεί να πρόκειται για κάποιον με τον οποίο η σχέση σου είχε γίνει απόμακρη, ή ήταν καθαρά πλατωνική!Ένας δεσμός μπορεί να γίνει βαθύτερος, ισχυρότερος και πιο σημαντικός, αν είσαι πρόθυμη να αγκαλιάσεις και όχι να αντισταθείς, στις δυνατότητες που παρουσιάζονται τώρα.

δίδυμοι Επέτρεψε σήμερα στις φαντασιώσεις σου, να διαπεράσουν την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αποθαρρυνθείς επειδή κάποια όνειρα θεωρείς πως είναι ουτοπικά, αλλά αν έχεις περισσότερη πίστη, θα γίνουν πραγματικότητα, περισσότερα από ένα. Το να είσαι προσεκτική, έχει κι αυτό το χρόνο και τον τόπο του….αλλά τώρα επέτρεψε στη καρδιά σου, αν κυριαρχήσει του μυαλού σου. Αφέσου σε ό, τι μπορεί να φαίνεται ουτοπία. Αν δεν ανοίξεις το μυαλό σου σε παθιασμένες δυνατότητες, ποτέ δεν θα μάθεις, πόσο κοντά είσαι στο να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

καρκίνος

Πρέπει να ισορροπήσεις τα εργασιακά ή άλλες δεσμεύσεις σου, με τα ερωτικά σου. Μπορεί όμως, να μην είναι τόσο εύκολο, όσο επιθυμείς, τώρα. Ο αγαπημένος σου θα εμμένει στις απόψεις του…αλλά αν προσπαθήσεις να του εξηγήσεις ανοιχτά γιατί πρέπει να εκπληρώσεις συγκεκριμένες υποχρεώσεις σου, είναι πολύ πιθανό, να σε καταλάβει. Όλα καταλήγουν στο να διατηρήσεις σταθερή και ανοιχτή επικοινωνία με τον εραστή σου.

λέων

Με την Αφροδίτη που επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια…. το σπίτι σου και αυτός με τον οποίο το μοιράζεσαι, θα μπορούσε να γίνει μια μεγαλύτερη πηγή άνεσης. Παρέχοντας ένα τέλειο σκηνικό για την ανάπτυξη του έρωτά σας, θα βάλεις σε αναμονή κάποια κοινωνικά σχέδια, για να απολαύσεις καυτές νύχτες με το σύντροφό σου. Είναι επίσης πιθανό να αντικατοπτρίσεις συναισθηματικά, το ερωτικό σου παρελθόν! Και αν δεν έχεις μεταφέρει ακόμη τη νέα φλόγα στην οικογένειά σου…τότε είναι η ιδανική χρονική στιγμή, να το κάνεις τώρα.

παρθένος

Η ευφυΐα και η άνεση προσφέρονται μέσα από τις σχέσεις σου… μ’ εκείνους που σημαίνουν περισσότερα για σένα, αυτή τη στιγμή! Θα μπορέσεις μάλιστα να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, πόσο ισχυρή γίνεται μια φιλία… ή πόσο δυνατή, έχει γίνει η σχέση σου. Φαίνεται επίσης ότι πρέπει να αποδεχθείς ποιος είναι άξιος να σε συντροφεύει και πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματά σου για ορισμένους ανθρώπους – ή για ένα άτομο ειδικότερα.

ζυγός Ο ήλιος στο ζώδιό σου, προσφέρει μια πιο θετική και ανθεκτική ατμόσφαιρα σε όλες τις περιοχές της ζωής σου…. και η ερωτική σου ζωή, δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό που ίσως φαινόταν αβέβαιο ή είχε πρόσφατα αγνοηθεί στα ερωτικά σου, θα μπορούσε να έρθει σύντομα στο επίκεντρο! Ένα νέο ξεκίνημα προσφέρεται…. και στην περίπτωση των ερωτικών σχέσεων….αν θέλεις, μπορείς να ξεκινήσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο.

σκορπιός

Ακόμη και αν νιώθεις τρομερά κοινωνική, η επιρροή του Ήλιου που φέρνει απομόνωση και μυστικά, υποδηλώνει μια πιθανή ανάγκη να αποστασιοποιηθείς ή να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι επίσης αποφασισμένη να σε βοηθήσει να βρεις ή να δημιουργήσεις ισορροπία και αρμονία, όπου χρειάζεται στη σχέση σου. Το να μείνεις για λίγο μόνη με τον εαυτό σου, είναι ένα χρονικό διάστημα που δαπανάται καλά…. αν έχεις την ανάγκη να ολοκληρώσεις ένα ρομαντικό σχέδιο ή να πάρεις αποφάσεις, με την καρδιά κι όχι με το μυαλό σου.

τοξότης Θα καταναλώσεις πολύ σκέψη για το μακροπρόθεσμο μέλλον της ερωτικής σου ζωής σήμερα. Η μελλοντική σου ασφάλεια και η άνεση, θα είναι αναπόσπαστο μέρος των πλάνων που σχεδιάζονται τώρα ή που πρόκειται να σχεδιαστούν και θα αφορούν το πρόσωπο που επιθυμείς και σκοπεύεις να τα μοιραστείς. Ακόμα κι αν φαίνεσαι πολύ παρορμητική τώρα, θα συνειδητοποιήσεις πως οι σκέψεις σου, συνεχίζουν να επιστρέφουν εκεί που θέλεις να είσαι… μ’ αυτόν που επιθυμείς.

αιγόκερως

Υπάρχει κάτι παρηγορητικό στην διεύρυνση του φιλικού σου κύκλου για να γνωριστείς καλύτερα με κάποια άτομα, που δεν είχες εξοικειωθεί μέχρι τώρα. Καθώς η κοινωνική σου ζωή λαμβάνει μια ευχάριστη ώθηση, το ίδιο κάνουν και οι ερωτικές σου προοπτικές. Είτε είσαι μόνη είτε σε σχέση, υπάρχουν ενδιαφέροντες άνθρωποι, για να τους ανακαλύψεις! Και αν ο ρομαντισμός είναι στην κορυφή της λίστας σου, τότε αναμφίβολα υπάρχουν ευχάριστες δυνατότητες.

υδροχόος Αν έχεις την ανάγκη να είσαι προσεκτική ή να παίξεις εκ του ασφαλούς με τα ερωτικά σου, θα επιλέξεις να εγκαταλείψεις μερικές συμπεριφορές που σε κρατούσαν πίσω ή παρεμπόδιζαν την ερωτική σου ολοκλήρωση μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσεις και να γίνεις λίγο πιο τολμηρή ή περιπετειώδης. Ο αυθορμητισμός είναι το εισιτήριό σου, για συγκλονιστικές συναντήσεις τώρα.

ιχθύες

Καθώς η Αφροδίτη επηρεάζει τους μακρινούς ορίζοντες και τις περιπέτειες που διευρύνουν το μυαλό, θα καταφέρεις να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή, βλέποντας πέρα από το άμεσα εμφανές ή διαθέσιμο. Αν είσαι ελεύθερη, τότε τα ταξίδια, σου προσφέρουν ευχάριστες δυνατότητες. Αν είσαι σε σχέση, τότε η συμμετοχή του εραστή σου στην απόλαυση καινούργιων εμπειριών θα ενισχύσει το δεσμό σου, θαυμάσια. Δημιούργησε ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, και μετά ανασκουμπώσου, για να το πραγματοποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments