Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (14/10)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (14/10)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (14/10).

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (14/10).

Κριός

Σήμερα να έχετε ανοιχτό μυαλό και να είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο με το ταίρι σας.Ρωτήστε το αν έχει στο μυαλό του κάτι που θα ήθελε να δοκιμάσει. Μπορεί να περιμένετε να θίξετε εσείς το ζήτημα.

Ταύρος

Απόψε μπορεί να έχετε όρεξη να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Εκπλήξτε τον/την αγαπημένο/η σας πηγαίνοντας σε ένα μέρος εντελώς καινούργιο και για τους δυο σας. Μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σας στέκι.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να μοιραστεί μαζί σας κάτι που του/της αρέσει να κάνει. Μαθαίνοντας τι ευχαριστεί το ταίρι σας, θα σας φέρει πιο κοντά και θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Καρκίνος

Χτίστε μια πιο στέρεη σχέση με το ταίρι σας, ζητώντας να μάθετε τα βαθύτερά του συναισθήματα και το πού πιστεύει. Η οικειότητά σας θα μεγαλώσει καθώς ανταλλάσετε τις πνευματικές σας ανησυχίες.

Λέων

Σήμερα αντισταθείτε στον πειρασμό να προσκολληθείτε στο ταίρι σας. Αν του δώσετε λίγο χώρο, μπορεί τελικά να το φέρετε πιο κοντά σας. Όλοι χρειάζονται λίγο χώρο για να αναπνεύσουν πότε-πότε.

Παρθένος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε το χώρο που ζείτε και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Όταν το σπίτι σας είναι τακτοποιημένο αισθάνεστε πιο συγκεντρωμένοι – και είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας.

Ζυγός

Ακόμη και αν ξέρετε πόσο αγαπιέστε με το ταίρι σας, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να κρατάτε τον έρωτά σας ζωντανό. Σκεφτείτε καλά και βρείτε κάτι για να το εκπλήξετε και να το ενθουσιάσετε.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε όρεξη να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, αλλά ο/η σύντροφός σας δεν συμφωνεί. Αφήστε τον/την να πάρει μέρος σε αυτές τις αλλαγές από τη στιγμή που θα τον/την επηρεάσουν επίσης.

Τοξότης

Σήμερα αναζητήστε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας. Μπορείτε να γίνετε και λίγο γλυκανάλατοι – σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Αν το διασκεδάζετε και οι δύο, σημαίνει ότι κάνετε κάτι σωστά!

Αιγόκερως

Αν τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή σας, ίσως τώρα να θέλετε να κρατήσετε κάποια πράγματα ίδια. Ειδικά ο/η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει πολύ. Το καινούργιο δεν είναι πάντα το καλύτερο.

Υδροχόος

Έχετε την κατάλληλη ενέργεια και την επιθυμία να κάνετε το αποψινό βράδυ αξιομνημόνευτο. Μόλις το αποφασίσετε, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πείσετε τον/τη σύντροφό σας να ακολουθήσει και να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσει εξίσου.

Ιχθύες

Σήμερα προσπαθήστε να είστε χαλαροί και να μην αισθάνεστε ενοχές αν περνάτε πολύ χρόνο ονειροπολώντας. Μια χαλαρή μέρα με όνειρα, σκέψεις και επανασύνδεση με τον/την αγαπημένο/η σας, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε και οι δύο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments