Ειδήσεις

Τύρναβος: Απατεώνας πήρε 10.000 € από ηλικιωμένη – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Τύρναβος: Απατεώνας πήρε 10.000 € από ηλικιωμένη – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του
Τύρναβος: Η ανυποψίαστη γυναίκα έβγαλε από το σπίτι ένα φάκελο που περιείχε 10.000 € τα οποία πήρε ο απατεώνας και τράπηκε σε φυγή.

Τύρναβος: Θύμα αδίστακτων απατεώνων έπεσε το πρωί μία ηλικιωμένη στο Βρυότοπο Τυρνάβου όταν ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων την πλησίασε και αφού της συστήθηκε ως υπάλληλος συνεργείου της ΔΕΗ, της ζήτησε να βγάλει έξω από το σπίτι όσα χρήματα είχε για να μην καούν από φωτιά που πιθανά θα προκαλούσε η διακοπή ρεύματος που θα πραγματοποιούσε το συνεργείο.

Η ανυποψίαστη γυναίκα έβγαλε από το σπίτι ένα φάκελο που περιείχε 10.000 € τα οποία πήρε ο απατεώνας και τράπηκε σε φυγή.  Όταν η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έβαλε τις φωνές και άμεσα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη – η οποία μένει με τον σύζυγό της ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι τη συγκεκριμένη στιγμή – περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και εξήγησε ότι παρόλο που είχε ενημερωθεί για τη δράση απατεώνων, δεν πήγε το μυαλό της στην πιθανότητα απάτης.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδίστακτου απατεώνα, αξιοποιώντας κάθε δυνατή πληροφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments