Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (15/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (15/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

  • Κριός

Αν προσπαθείτε να αλλάξετε διάθεση σήμερα, δοκιμάστε να στρέψετε τη θετική σας ενέργεια προς τους άλλους ανθρώπους. Αντί να επικεντρώνεστε στα δικά σας προβλήματα, μερικές φορές είναι προτιμότερο να προσπαθείτε να βοηθήσετε πρώτα τους άλλους. Μπορεί τελικά να βρείτε τις λύσεις εκεί που δεν το περιμένατε.

  • Ταύρος

Σήμερα είναι καλή μέρα για να εφαρμόσετε μια ιδέα που φαίνεται κάπως τρελή. Μερικές φορές το να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας με αναπάντεχο τρόπο, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βρείτε τη λύση τους. Κάποιος/α που θέλετε να εντυπωσιάσετε θα παρατηρήσει την δημιουργικότητά σας.

  • Δίδυμοι

Αντί να απορρίπτετε νέες απόψεις, καλό θα ήταν σήμερα να επικεντρωθείτε σε δημιουργικές ιδέες. Όταν ενδίδετε στην πιο μποέμ πλευρά του χαρακτήρα σας, επηρεάζετε θετικά και άλλους τομείς της ζωής σας: Την καριέρα, τις φιλικές σχέσεις, τον έρωτα. Να είστε ανοιχτοί σε εκκεντρικές και παράξενες δραστηριότητες.

  • Καρκίνος

Σήμερα η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή, οπότε μην την αγνοείτε! Αν το ένστικτό σας λέει ότι κάποιο άτομο δεν είναι κατάλληλο για εσάς, ακολουθήστε το. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να ακολουθείτε το ένστικτό σας και όχι την καρδιά σας.

  • Λέων

Σήμερα δείξτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Προσφερθείτε να κάνετε το πορτρέτο σε κάποιους φίλους σας ή μαγειρέψετε ένα ρομαντικό δείπνο για κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Γράψε ένα τραγούδι για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή βγάλτε μερικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Ενδώστε στην καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σας.

  • Παρθένος

Όλα αλλάζουν, περιλαμβανομένης και αυτής της ενοχλητικής φωνούλας μέσα στο κεφάλι σας. Όταν είστε στην αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να αρχίσετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Μην γίνεστε ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σας. Αγνοήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις και πιστέψτε στον εαυτό σας.

  • Ζυγός

Σήμερα εκτιμήστε τα μικρά πράγματα στη ζωή. Κάντε μια βόλτα περπατώντας αργά και παρατηρήστε το τοπίο γύρω σας. Θαυμάστε τους φίλους σας, για όλες αυτές τις μικρές χειρονομίες που φανερώνουν την αγάπη τους προς εσάς και συνήθως περνούν απαρατήρητες. Πείτε στην οικογένειά σας πόσα σημαίνει για εσάς. Μην αφήνετε να περνά ούτε μια στιγμή χωρίς να αισθάνεστε ευγνώμονες για όσα έχετε.

  • Σκορπιός

Τα όνειρά σας μπορεί να αποκαλύψουν κρυμμένες επιθυμίες, που δεν ξέρατε καν ότι είχατε. Καταγράψτε σε ένα ημερολόγιο όσα θυμάστε από τα όνειρά σας, ώστε να τα αποκωδικοποιήσετε αργότερα. Ερμηνεύστε τους συμβολισμούς και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα στα όνειρά σας, για να κατανοήσετε καλύτερα το υποσυνείδητό σας.

  • Τοξότης

Ακούστε τους άλλους να αναπολούν για το παρελθόν, θα πάρετε έμπνευση για να βρείτε τον έρωτα στο μέλλον. Οι ιστορίες για χαμένες αγάπες μπορεί να ακούγονται λυπητερές… Αλλά στην πραγματικότητα μας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα, για το πώς θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται και να παίρνουμε ρίσκα.

  • Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε φανταστικά. Απολαύστε αυτή την υπέροχη διάθεση. Ενισχύστε όλη αυτή τη θετική αύρα, με δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους. Προσκαλέσετε και μερικούς φίλους που χρειάζονται ένα ευχάριστο διάλειμμα.

  • Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να σας αποσυντονίσει η παρουσία κάποιο ατόμου που σας κόβει την ανάσα. Πριν αρχίσετε να πλάθετε όνειρα, να θυμάστε ότι το νέο αντικείμενο του πόθου σας είναι άνθρωπος με ελαττώματα και αδυναμίες. Μην το θεοποιείτε ακόμα.

  • Ιχθύες

Λείπετε στους φίλους σας. Σήμερα είναι καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μαζέψτε την παρέα σας και εξορμήστε στην πόλη. Πηγαίνετε στα αγαπημένα σας στέκια ή προσκαλέστε τους για ένα αυθόρμητο πάρτι σπίτι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments