Τεχνολογία

League of Legends: Το πασίγνωστο videogame καταφτάνει σε κινητά και κονσόλες (vids)

League of Legends: Το πασίγνωστο videogame καταφτάνει σε κινητά και κονσόλες (vids)
League of Legends: To Wild Rift δεν είναι ένα απλό port της PC έκδοσης, αλλά πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την αρχή.

League of Legends: H Riot Games με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πασίγνωστου MOBA παιχνιδιού προχώρησε σε μεγάλες ανακοινώσεις, με σημαντικότερη τη μεταφορά του League of Legends σε smartphones και κονσόλες. Το League of Legends – Wild Rift θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 σε Android και iOS συσκευές.

Το Wild Rift δεν είναι ένα απλό port της PC έκδοσης, αλλά πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την αρχή. Θα διαθέτει νέο user interface, υποστήριξη για dual-stick control, με τις μάχες να είναι στο κλασσικό Summoners Rift (5v5 game), οι οποίες θα έχουν διάρκεια  15-20 λεπτά. Κατά την κυκλοφορία του το Wild Rift θα έχει 40 χαρακτήρες από το υπάρχων roster του League of Legends, με τους υπόλοιπους να προστίθενται στο μέλλον.

Το League of Legends – Wild Rift θα διατίθεται δωρεάν, με την Riot Games να τονίζει πως θα χρειάζεται να δαπανήσετε ούτε ένα ευρώ για να ξεκλειδώσετε όλους τους χαρακτήρες. Μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσει η διάθεση των beta εκδόσεων, ενώ μέχρι τα τέλη του 2020 η mobile έκδοση θα έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Η έκδοση για τις κονσόλες δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει.

Δείτε το trailer ανακοίνωσης με τα πρώτα gameplay πλάνα, καθώς και το σχετικό απόσπασμα του live stream.

H Riotgames μάλιστα ανακοίνωσε ότι το νέο mode του League of Legends, Teamfight Tactics, θα κυκλοφορήσει για smartphones ως ξεχωριστή εφαρμογή και θα υποστηρίζει crossplay με τους PC gamers.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments