Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον: Υπέκυψε στη γοητεία του Instagram – Η πρώτη σέλφι που ανέβασε

Τζένιφερ Άνιστον: Υπέκυψε στη γοητεία του Instagram – Η πρώτη σέλφι που ανέβασε
Τζένιφερ Άνιστον: Για πολλά χρόνια η σταρ του Χόλιγουντ ήταν εντελώς αρνητική να ανοίξει λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τζένιφερ Άνιστον: Η ηθοποιός έχει εκφράσει κατά καιρούς τις ενστάσεις της για τα social media αλλά τελικά δημιούργησε και εκείνη λογαριασμό στο instagram. Όπως δήλωσε πρόσφατα, «είναι κάτι που αποτελεί πλέον κομμάτι του κόσμου μας και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί». Η πρώτη, λοιπόν, ανάρτηση της ηθοποιού είχε να κάνει με τη σειρά που την έκανε σταρ, τα «Φιλαράκια». Συγκεκριμένα, ανέβασε μια σέλφι με όλους τους συμπρωταγωνιστές της στην επιτυχημένη σειρά: την Κόρτνεϊ Κοξ, τη Λίζα Κούντροου, τον Ματ ΛεΜπλάνκ, τον Μάθιου Πέρι και τον Ντέιβιντ Σουίμερ. «Τώρα είμαστε Φιλαράκια και στο Instagram. Γεια σου, Instagram», έγραψε στη λεζάντα η Άνιστον, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια.

Στο μεταξύ, δεν έμεινε μόνο εκεί αφού έκανε και το πρώτο σχόλιό της σε ανάρτηση του συμπρωταγωνιστής της Ματ ΛεΜπλάνκ. Σε φωτογραφία για την επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή της σειράς, η Άνιστον σχολίασε: «Τώρα πια δεν χρειάζεται να με κάνεις tag με #».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η 50χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «The Ellen DeGeneres Show» και απάντησε στις φήμες ότι όσοι συμμετείχαν στην κωμική σειρά Friends είναι προετοιμασμένοι να επιστρέψουν για τελευταία φορά στο τηλεοπτικό πλατό. Η κωμική τύπου sitcom σειρά ήταν παγκόσμια επιτυχία και προβλήθηκε από το NBC για 10 σεζόν, από το 1994 έως το 2004, κάνοντας γνωστούς σε όλο τον κόσμο τους πρωταγωνιστές της.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι ήταν οι πρωταγωνιστές μαζί με την Τζένιφερ ‘Ανιστον. Η ‘Ανιστον είπε ότι «όλα θα μπορούσαν να συμβούν» όταν ρωτήθηκε «αν μία επανένωση είναι στα σχέδια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments