Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (17/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (17/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (17/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (17/10/19).

  • Κριός

Βρείτε κάποιον συμπαθητικό! Πού να κοιτάξετε; Φιλανθρωπικές και πολιτικές εκδηλώσεις είναι μέρη που μπορείτε να είστε στο επίκεντρο της δράσης- και εκεί ακριβώς θέλετε να είστε. Ενώ είστε εκεί, κοιτάξτε γύρω σας για κάποιον με τον οποίο μπορείτε να περάσετε καλά!

  • Ταύρος

Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να κρίνετε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει. Η επιτυχία στην ερωτική σας ζωή εξαρτάται από το κατά πόσο αντιλαμβάνεστε τις λεπτές αποχρώσεις! Μπορεί να λένε ένα πράγμα αλλά η γλώσσα του σώματος να τους προδίδει ότι εννοούν κάτι άλλο. Θα γλυτώσετε χρόνο και ενέργεια, αν είστε σε επιφυλακή για να κατανοήσετε αυτά τα «σήματα»!

  • Δίδυμοι

Πιάστε κουβέντα με αυτοπεποίθηση, ακόμη κι αν φοβάστε ότι θα σας θεωρήσουν υπερβολικό! Το σημαντικό τώρα είναι να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Μην σας ανησυχεί το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Κάποιος θα σας βρει ακαταμάχητους!

  • Καρκίνος

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα! Είναι μία από τις πολυτέλειες που απολαμβάνουν οι ελεύθεροι. Επιλέξτε τι περιπέτεια θέλετε να ζήσετε και κάντε το με το δικό σας τρόπο. Δεν είναι εγωιστικό όταν εξερευνάτε τον κόσμο σας, να ανοίγετε το μυαλό ενώ φλερτάρετε με κάθε ελκυστικό άτομο γύρω σας. Διασκεδάστε!

  • Λέων

Ένα μεγάλο εγώ, σίγουρα θα βάλει εμπόδια στην ερωτική σας ζωή. Αντί να δείξετε τον κακό σας εαυτό, μιλήστε θετικά για τους ανθρώπους και μην επικεντρώνεστε σε εσάς. Μην σας κάνει εντύπωση αν αυτή η στάση της μη-προβολής του εγώ σας, γίνει πολύ ελκυστική για τους άλλους!

  • Παρθένος

Αν στην καινούρια σας γνωριμία κάτι δεν σας πάει καλά, μην διστάσετε να την αποφύγετε. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε με τη βία για κάτι που δεν δουλεύει… Ούτε να κάψετε τον εαυτό σας κυνηγώντας ένα άπιαστο όνειρο. Ξεκουραστείτε, γιατί το αυριανό βράδυ θα το θυμάστε για πολύ καιρό!

  • Ζυγός

Είστε η ζωή του πάρτυ και καλά θα κάνετε να συνεχίσετε! Σε όλους αρέσει αυτή η πλευρά σας οπότε μην σας απασχολεί οτιδήποτε άλλο. Αν περνάτε καλά, μην ανησυχείτε για τον αν εντυπωσιάζετε τους λάθος ανθρώπους για τους λάθος λόγους!

  • Σκορπιός

Πιθανόν να ονειροπολείτε σχετικά με το πόσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι η ερωτική σας ζωή… Αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε για να γίνει καλύτερη. Πώς σας φαίνεται για μία φορά να μην κάνετε τίποτε και να απολαύσετε τις μικρές χαρές στη ζωή σας; Φίλοι, οικογένεια, χαλάρωση, αφήστε τα δύσκολα για την επόμενη μέρα!

  • Τοξότης

Είστε ειδήμονες των μυστηρίων της αγάπης, μην το ξεχνάτε! Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του πάθους σας για να σαγηνεύσετε αυτόν/αυτήν που επιθυμείτε ή μάλλον αφεθείτε να σαγηνευτείτε!

  • Αιγόκερως

Μην ξεχνάτε ότι είστε ελεύθεροι και μπορείτε να φλερτάρετε όσο θέλετε με όποιον/όποια είναι διαθέσιμος/η. Παρότι για κάποιο μυστήριο λόγο δεν το έχετε κάνει εδώ και μέρες (έστω ώρες), τώρα είναι η στιγμή για να προχωρήσετε!

  • Υδροχόος

Καινούριες εμπειρίες γεύσεων, ήχων αλλά και οπτικές, θα ανανεώσουν την καρδιά και την δημιουργικότητά σας. Αν σκεφτόσασταν να φύγετε εκτός πόλης, κάντε το αυτό το σαββατοκύριακο. Όχι μόνο δεν θα χάσετε τίποτε αλλά τα άστρα ευνοούν τις σχέσεις εξ αποστάσεως αυτό το διάστημα. Προετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιον/α που θα είναι για εσάς μοναδικός!

  • Ιχθύες

Εκφραστείτε και μιλήστε για τα πράγματα όπως είναι, από την δική σας οπτική. Αυτό ίσως προκαλέσει έναν ειλικρινή διάλογο. Σε κάθε περίπτωση, έχετε βαρεθεί να ακούτε ανοησίες. Θα επιμείνετε να σας πουν την πραγματικότητα ή θα συνεχίσετε να τους χαϊδεύετε τα αυτιά;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments