Ελλάδα

Γεωργία Μπιτάκου: Γιατί «έκραξα» τον Αλέξη Τσίπρα – Τι απαντά στην Έφη Αχτσιόγλου

Γεωργία Μπιτάκου: Γιατί «έκραξα» τον Αλέξη Τσίπρα – Τι απαντά στην Έφη Αχτσιόγλου
Γεωργία Μπιτάκου: Απάντηση στην ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου δίνει μέσω του pagenews.gr η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου.

Γεωργία Μπιτάκου:«Αντέδρασα όπως θα έπρεπε να αντιδρά κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης απέναντι σε πολιτικούς εκπροσώπους που έχουν παραβεί το Σύνταγμα και το Νομό. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απερχόμενος Πρωθυπουργός έχει διαπράξει σειρά παραβιάσεων και με την ανατροπή του δημοψηφίσματος του 2015 και με την υπογραφή και αποδοχή των μνημονίων που θα “έσκιζε” σύμφωνα με τις προγραμματικές του δηλώσεις και με την καταστρατήγηση του συντάγματος έτσι όπως το καταπάτησε παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και συναίνεσε τελικά στην συνθηκολόγηση χωρίς πόλεμο που συνιστά τη μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά και αναφέρομαι στη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε στο pagenews.gr, η δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος διέξοδος Ελλάς Γεωργία Μπιτάκου.

Με αφορμή την ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου ότι η βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως καλεσμένη του Γιάννη Λαγού και πως «συνεχίζουν να ξεπλένουν την εγκληματική οργάνωση χωρίς όνειδος», η Γεωργία Μπιτάκου απάντησε: «Ήμουν στις Βρυξέλλες για να καλύψω την επιτροπή ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών μαζί με τα μέλη της επιτροπής αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας , Κρις Σπύρου και τον πρέσβη ε.τ Ελευθέριου Καραγιάννη όπου είχαν κληθεί για να μιλήσουν στην εκδήλωση η οποία έγινε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης είχε ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος είναι ανεξάρτητος βουλευτής και ήταν ο μοναδικός που είχε το θάρρος να οργανώσει μία τέτοιου είδους εκδήλωση. Αν οποιοσδήποτε άλλος βουλευτής είχε το θάρρος να την οργανώσει, θα είχα πάει».

«Προσπαθούν να αποδομήσουν την προσωπικότητά μου και όλων όσων τάσσονται υπέρ της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και της αποκατάστασης της Δημοκρατίας», τόνισε η Γεωργία Μπιτάκου.

Τέλος, ερωτηθείσα για τη στάση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός απέναντί της, η κ. Μπιτάκου απάντησε ότι «ήταν εντελώς αμήχανος και πολύ αγενής απέναντι σε μένα που σε όποια ερώτηση και αν του απηύθυνα ήμουν ευγενική και του μιλούσα στον πληθυντικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments