Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (18/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (18/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (18/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (18/10/19).

  • Κριός

Εάν παρακολουθείς και περιμένεις να δεις τι θα συμβεί όσο αφορά μια συγκεκριμένη ρομαντική σχέση, πρόσεχε! Είναι περίοδος με όλα τα είδη των δυνατοτήτων στον ορίζοντα… Τι ή ποιον θα διαλέξεις;

  • Ταύρος

Μην ενδιαφερθείτε για ένα νέο αυτοκίνητο ή υπολογιστή, χωρίς να κάνετε έρευνα στο παρασκήνιο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας. Υιοθετήστε την ίδια προσέγγιση με πιθανά ταίρια: Φίλοι πρώτα, ενώ αξιολογείτε!

  • Δίδυμοι

Η δικτύωση ευνοείται τώρα. Με την ικανότητά σας να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, μπορεί να έχει όλα τα είδη θετικού αντίκτυπου στην εργασία, τη φιλία, τον ρομαντισμό. Ας αρχίσει η συνάντηση και ο χαιρετισμός!

  • Καρκίνος

Προσοχή: Οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σας, μπορεί να έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή. Αντιστοιχίστε την κοινή σας αντίδραση με τον καθένα και όλους. Είναι έγκυρη, αλλά μπορεί επίσης να αλλάξει γρήγορα!

  • Λέων

Μια αλληλεπίδραση μπορεί να αποτελέσει πραγματική εμπειρία μάθησης τώρα… Για τους άλλους και για τον εαυτό σας. Διευρύνετε το μυαλό σας και διασκεδάστε με τις πιο τρελές ιδέες. Δεδομένου ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο, αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ ενδιαφέρον.

  • Παρθένος

Τα ρομαντικά ιδανικά σας μπορεί να χρειάζονται μια μικρή προσαρμογή. Εάν νομίζετε ότι έχετε έναν τύπο, ίσως είστε υπερβολικά συγκεκριμένοι. Κάποιος πραγματικά διαφορετικός θα μπορούσε να σας ξεσηκώσει, δεδομένης της πιθανότητας.

  • Ζυγός

Ακόμα κι αν δεν είστε σε μια σχέση, οι δεσμοί που δένουν είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Κοιτάξτε προσεκτικά τις διασυνδέσεις σας τώρα, εξετάστε τις μονάδες γύρω σας. Τι βλέπετε που αγαπάτε;

  • Σκορπιός

Είστε περισσότερο μαχητικοί από ένα ταίρι αυτή τη στιγμή. Και ενώ μια μικρή σύγκρουση μπορεί να είναι θερμή, το περισσότερο μπορεί να το απομακρύνει. Αντιμετωπίστε δυνητικά τις ρομαντικές καταστάσεις και άτομα με παιδικότητα ενώ βρίσκεστε σε αυτή τη διάθεση.

  • Τοξότης

Μια μέρα ή δύο πριν, προσπαθούσατε μάταια να πάρετε μια σπίθα από το να τρίβετε δύο ραβδιά μαζί… Αλλά τώρα μαγειρεύετε με αέριο. Αυτές οι σπίθες είναι πιθανό να ανάψουν και όσο αφορά την αγάπη!

  • Αιγόκερως

Η σταθερότητα είναι σημαντική τώρα. Αυτό μπορεί να μην ευνοεί αυτή τη στιγμή το οποιοδήποτε είδος ρομαντικής σχέσης. Δοκιμάστε δραστηριότητες που σας βοηθούν να αισθάνεστε όμορφα. Άσκηση ή διαλογισμός ίσως.

  • Υδροχόος

Προτιμήστε την απλή προσέγγιση: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνετε μια μεγάλη, αμήχανη προσπάθεια για να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο ή να ζητήσετε ραντεβού από κάποιον. Η σκέψη αυτού του ατόμου ως φίλου, θα σας βάλει στο σωστό δρόμο.

  • Ιχθύες

Είναι αυτό το άτομο απλά ένας φίλος; Ποια είναι η φύση της σχέσης σας; Προσπαθεί να υποδηλώσει κάτι; Προσπαθείτε εσείς; Ενίοτε, τα πράγματα μπορεί να είναι διφορούμενα όταν εμπλέκεται – ή όχι – ο ρομαντισμός… Όπως τώρα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments