Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και μπόρες σήμερα – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και μπόρες σήμερα – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Βροχές και τοπικές μπόρες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα, Σάββατο (19/10) σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου, αλλά ακόμα ο καιρός έχει κρατήσει μια καλοκαιρινή τάση. Αυτό αναμένεται να αλλάξει από σήμερα, Σάββατο (19/10) σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Οι βροχές και οι μπόρες θα σημειωθούν στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται να υπάρχει ηλιοφάνεια, με κάποια σύννεφα να κάνουν την εμφάνιση τους στα βόρεια τμήματα της χώρας. Το μεσημέρι και το απόγευμα οι πρωινές βροχές στα νησιά θα εξασθενήσουν και μόνο στην Κρήτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταιγίδες.

Αργά το απόγευμα αναμένεται να συνεχιστεί η λιακάδα και το βράδυ του Σαββάτου (19/10) θα υπάρχει ξαστεριά σχεδόν σε όλη την χώρα. Η θερμοκρασία δεν θα έχει κάποια μεγάλη μεταβολή σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί ανάμεσα σε 23 και 25 βαθμούς σε όλη τη χώρα.

Δείτε αναλυτικά όσα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments