Video

Συγκλονιστικές στιγμές διάσωσης της 18χρονης Κατερίνας στη θάλασσα (vid)

Συγκλονιστικές στιγμές διάσωσης της 18χρονης  Κατερίνας  στη θάλασσα  (vid)
Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 18χρονης Κατερίνας, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο, καθώς εντοπίστηκε σώα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης  Η 18χρονη εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου, είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά της, μέσω των social media. Η αδελφή της ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην αναζήτηση της.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: «Η περιπέτεια της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Μ., 18 ΕΤΩΝ, έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Κατερίνα Μ.. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. To Χαμόγελο του Παιδιού θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Κατερίνα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.»

Η διάσωση από ψαράδες

Μια απίστευτη εμπειρία ζωής έζησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου Γιώργος Σαρειδάκης και ένας ακόμα ερασιτέχνης ψαράς, ο Γιώργος Δουνάκης, το βράδυ της Πέμπτης όταν έσωσαν τη ζωή της 18χρονης Κατερίνας που θαλασσόδερνε στη θάλασσα για δώδεκα ώρες!

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του Γιώργου Σαρειδάκη: «Αυτό που αποκόμισα εγώ από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή, είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να σου συμβεί. Και το σπουδαιότερο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μια σειρά γεγονότων που μου συνέβησαν με έφεραν στο συγκεκριμένο σημείο, την κατάλληλη στιγμή! Έτσι το ήθελε η μοίρα;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments