Video

Κρήτη: Επιτέθηκαν φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Κρήτη: Επιτέθηκαν φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα (vid)
Κρήτη: Οι Μουρνιές Χανίων ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη δυτική Κρήτη.

Κρήτη: Φραστική επίθεση δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στις Μουρνιές Χανίων, τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στη δυτική Κρήτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hanianews.gr, o νεαρός άνδρας κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από την πλατεία των Μουρνιών όπου γινόταν η εκδήλωση και επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, και άρχισε να φωνάζει τα εξής:  «Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Στιγμιότυπα από το περιστατικό δημοσίευσε η ιστοσελίδα biscotto.gr.

Κατά την παρουσία του στις Μουρνιές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τον  Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν οι βουλευτές Παύλος Πολάκης και Ανδρέας Ξανθός, ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης καθώς επίσης και πρώην βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments