Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν και διέκοψαν την αναμέτρηση του Youth League

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν και διέκοψαν την αναμέτρηση του Youth League
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στον αγωνιστικού χώρο του προπονητικού κέντρου στον Ρέντη και επιτέθηκαν σε Γερμανούς οπαδούς, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα νέων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Νέων των «ερυθρολεύκων» και των Βαυαρών εξελισσόταν ομαλά μέχρι και το 84ο λεπτό. Η γερμανική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 4-0, όταν από την πλευρά του πάρκινγκ επί της οδού Αγίας Άννης, που χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες του προπονητικού κέντρου των Πειραιωτών στο Ρέντη, επικράτησε αναβρασμός.

Περίπου 70 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γήπεδο και φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες και κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων φιλάθλων των Βαυαρών. Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός στην κερκίδα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να τρέχουν αμέσως προς την απέναντι πλευρά του προπονητικού κέντρου, στο άλλο βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει εκεί, ενώ μέχρι να αποχωρήσουν οι κουκουλοφόροι η ένταση ήταν τεράστια.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους της Μπάγερν, πηγαίνοντας προς το μέρος τους. Ο διαιτητής δεν διέκοψε τελικά οριστικά τον αγώνα και περίμενε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να διεξαχθούν και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό συνέβη λίγο αργότερα με τους παίκτες να αλλάζουν… πασούλες στο χώρο του κέντρου για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments