Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας
Θεσσαλονίκη: Το μωρό εντοπίστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Σε αναβρασμό βρίσκονται ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Ιακώβου Πολυλά, στη Χαριλάου. Άγνωστοι άφησαν στην εξώπορτα νεογέννητο μωρό, το οποίο εντόπισε μέσα στην ημέρα ένοικος της πολυκατοικίας.  Αμέσως ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ, με το νεογέννητο βρέφος να βρίσκεται να βρίσκεται αυτή την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του με τους γιατρούς να του κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως ανέφερε στο voria.gr η η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, «το βρέφος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση, εξετάστηκε από τους γιατρούς της νεογνολογικής κλινικής και στη συνέχεια μπήκε σε θερμοκοιτίδα προληπτικά όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενο στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεογνό είχε επάνω του τον ομφάλιο λώρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τοποθετούν το απαραίτητο clip. Το περιστατικό συνεχίζουν να ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για το ποιος άφησε το παιδί στο σημείο. Αναζητούνται οι γονείς που διέπραξαν την αποτρόπαια πράξη. Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλά αντίστοιχα, καθώς πολλά είναι τα παιδιά που με τον ερχομό τους στην ζωή εγκαταλείπονται από τους φυσικούς τους γονείς, λόγω – τις περισσότερες φορές – ανικανότητας αυτών να τα μεγαλώσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments