Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη (22/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη (22/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (22/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (22/10/19).

Κριός

Κρατήστε ένα ξεκάθαρο, ευχάριστο κλίμα με φίλους, οικογένεια και ραντεβού. Το κλειδί είναι να σκέφτεστε γρήγορα, να ανταλλάσσετε πολλές φρέσκιες ιδέες και να διασκεδάζετε.

Μην αναλώνεστε σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Δεν θέλετε να χαραμίσετε την καλή σας ενέργεια.

Ταύρος

Όσο πιο προσεκτικά κοιτάξετε, τόσο πιο πολλά θα καταλάβετε. Το ίδιο ισχύει, είτε τσεκάρετε μια φορά (ή δύο ή τρεις) μια ερωτική προοπτική είτε επεξεργάζεστε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Όποιος είπε να μην ταράζετε τα νερά, σίγουρα δεν ήταν μέσα στο δικό σας πλοίο. Ανακατευτείτε με κόσμο, κάντε νέες γνωριμίες, πειραματιστείτε, κάντε αλλαγές. Ονομάστε το καράβι σας «το πλοίο της αγάπης» και βίρα τις άγκυρες.

Καρκίνος

Σήμερα έχετε όρεξη για συζήτηση, ειδικά με αυτό τον τύπο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Εκφράστε τον εαυτό σας – όταν παθιάζεστε με τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας είστε πολύ σέξι.

Λέων

Κάτι που νομίζατε ότι δεν σας άρεσε, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι απρόσμενα καλό. Τι άλλο έχετε στη λίστα σας για το οποίο είστε έτσι κι έτσι; Πάρτε μερικούς φίλους μαζί και δώστε του άλλη μια ευκαιρία. Μπορεί να πρόκειται για χορό ντίσκο, για να δοκιμάσετε σούσι ή να ακούσετε πανκ-ροκ μουσική.

Παρθένος

Σήμερα θα επικρατήσετε σε οποιαδήποτε συζήτηση, με τη γρήγορη σκέψη σας και την τετράγωνη λογική σας. Το ερώτημα είναι αν θα αντιληφθείτε τις μικρές διαφοροποιήσεις στην αλληλεπίδρασή σας. Θα πρέπει, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε και τη συναισθηματική σας νοημοσύνη. Θα χαρείτε που το κάνατε.

Ζυγός

Επηρεάζεστε από δύο αντικρουόμενες απόψεις κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης; Είναι επειδή το μυαλό σας έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται το σωστό και το λάθος, σε όλο το φάσμα όσων λέγονται. Και αυτού του είδους η πνευματική ευελιξία είναι απίστευτα σέξι.

Σκορπιός

Κρατήστε το ενδιαφέρον σας για κάποιο καινούργιο πρόσωπο σε φιλικό επίπεδο – τουλάχιστον αφήστε το να το πιστεύει. Γνωρίστε το καλύτερα για να καταλάβετε ποια είναι η κατάστασή του, πριν πάτε τα πράγματα μεταξύ σας σε άλλο επίπεδο.

Τοξότης

Σήμερα δεν έχετε όρεξη για ανούσιες συζητήσεις. Κάντε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση και δώστε μερικά λεπτά στο άλλο άτομο για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Αν δείτε ότι είναι επιφανειακό, προχωρήστε παρακάτω.

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να κάνετε την τρίχα τριχιά στα ερωτικά σας. Προσπαθήστε να βάλετε φρένο στις άσχετες σκέψεις και δείτε τα πράγματα όπως έχουν. Η οπτική κάποιου φίλου θα είναι πολύτιμη.

Υδροχόος

Ποιο είναι το πιο σέξι λουκ για εσάς τώρα; Το σέξι σπασικλάκι. Αν έχετε γυαλιά, φορέστε τα. Ντυθείτε χαλαρά και αφήστε τα προκλητικά κομμάτια για λιγότερο εφευρετικά μυαλά. Θα καταπλήξετε τα κατάλληλα άτομα με την εξυπνάδα σας.

Ιχθύες

Το να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια και να μοιράζετε προσκλήσεις που απαιτούν αυστηρά απάντηση, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ τώρα. Κρατήστε ανοιχτό το κοινωνικό σας ημερολόγιο – και κάντε προτάσεις αντί να ζητάτε συγκεκριμένα ραντεβού.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments