Video

Αντίνοος Αλμπάνης: “Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία”

Αντίνοος Αλμπάνης: “Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία”
Αντίνοος Αλμπάνης: «Άρχισα να δέχομαι χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο μου κεφάλι» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης: Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε μάλιστα τον τρόπο που αργοπορημένα παρουσίασε το πρόβλημα της υγείας του στους γονείς και την αδελφή του.

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» περιέγραψε ο ηθοποιός. «Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω. Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής», τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Η αντίδραση ενός γονιού. Είναι αγκάθι μεγάλο. Ήταν στενάχωρο πολύ»  ανέφερε χαρακτηριστικά και εμφανώς φορτισμένος, ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Άρχισα να δέχομαι μηνύματα έως και χλευαστικά για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Κάθε άλλο παρά βοηθητικά με την ψυχολογία που εγώ τότε είχα» πρόσθεσε στην πορεία της κουβέντας ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments