Διεθνή

Οπλοστάσιο στο σπίτι της βασίλισσας του Instagram

Οπλοστάσιο στο σπίτι της βασίλισσας του Instagram
Η σούπερ σέξι Σέρβα τραγουδίστρια με το «πληθωρικό» Instagram παράλληλα με την καριέρα της φέρεται να έχει ενεργό ρόλο σε συνδικάτο εγκλήματος στο Μαυροβούνιο.

Η Σέρβα τραγουδίστρια και βασίλισσα του Instagram στη χώρα της κατηγορείται για εμπλοκή της σε δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης στο Μαυροβούνιο. Αυτό αποκαλύπτουν τα στοιχεία της αστυνομίας ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι της όπου διαπιστώθηκε ότι κρυβόταν ένα μικρό οπλοστάσιο. Τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της ίδιας και του συντρόφου της στο Νόβι Σαντ, προκάλεσαν έκπληξη στις αστυνομικές αρχές που ήρθαν αντιμέτωπες με ένα σπίτι-γιάφκα.

Σε αυτό βρέθηκαν μεταξύ άλλων μεγάλος αριθμός από αυτόματα όπλα, πιστόλια με σιγαστήρες , χειροβομβίδες και μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών.  Η ίδια μαζί με τον σύντροφο της αναμένεται να απολογηθούν στις διωκτικές Αρχές, οι οποίες  μέσω της Radojka Kecman προσπαθούν να ξετυλίξουν την άκρη του νήματος που έψαχναν εδώ και αρκετό καιρό, για την εγκληματική οργάνωση. Η Σέρβα έκρυβε καλά την παράλληλη δράση της παρουσιάζοντας ένα τελείως διαφορετικό προφίλ, εκείνο της  σέξι παρουσίας που θέλει να εδραιωθεί στον χώρο του lifestyle της χώρας της.

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και τη συνεργασία του εγκληματικού συνδικάτου με τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο διαμέρισμα, εκτός από τα όπλα, βρέθηκαν στοιχεία για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών, για συμμετοχή σε ληστείες και εγκληματικές δραστηριότητες διαφόρων τύπων, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα της ενεργοποίησης του συνδικάτου σε συμβόλαια θανάτου.

Ο εντοπισμός του οπλοστασίου στο διαμέρισμα της Radojka Kecman στο Νόβι Σαντ ήταν μόνο η αρχή, καθώς η αστυνομία του Μαυροβουνίου προχώρησε στον έλεγχο της κατοικίας ενός συνεργάτη της 25χρονης, του Svetozar Zivkovic, στο χωριό Bajmok, κοντά στη Σουμπότιτσα. Εκεί βρέθηκαν και άλλα όπλα, όπως Καλάσνικοφ, όπλα και σιγαστήρες για εκτελέσεις. Ο 49χρονος Ζίφκοβιτς, εκτός από τη σερβική υπηκοότητα, ήταν και πολίτης Σουηδίας.

Το προφίλ της Radojka Kecman στο Instagram δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο με όλα τα παραπάνω… Το τέλειο καμουφλάζ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments