Πολιτισμός

Χάουι Μάντελ: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Καναδού ηθοποιού και παρουσιαστή

Χάουι Μάντελ: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Καναδού ηθοποιού και παρουσιαστή
Χάουι Μάντελ: Ο Χάουι Μάντελ ξεκίνησε από πωλητής χαλιών στο Τορόντο και με την παρότρυνση των φίλων του μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου έγινε γνωστός ως stand up κωμικός.

Χάουι Μάντελ: Η ζωή του Καναδού κωμικού, ηθοποιού και παρουσιαστή της τηλεόρασης είναι το θέμα του νέου ντοκιμαντέρ του Μπάρι Άβριτς. Ο Χάουι Μάντελ ξεκίνησε από πωλητής χαλιών στο Τορόντο και με την παρότρυνση των φίλων του μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου έγινε γνωστός ως stand up κωμικός.

Οι εμφανίσεις του τράβηξαν την προσοχή ενός διευθυντή τηλεοπτικού δικτύου που του πρότεινε να συμμετάσχει στην περιοδεία του κωμικού Ντέιβιντ Λέτερμαν το 1979. Αργότερα πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική δραματική σειρά “St. Elsewhere”, δημιούργησε την παιδική σειρά καρτούν Bobby’s World του Fox και δάνεισε τη φωνή του στον Γκίζμο στις ταινίες Gremlins και Gremlins II.

Το 2009 ο Χάουι Μάντελ προέβη σε αποκαλύψεις για τους προσωπικούς του αγώνες με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) και τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ADHD) στα απομνημονεύματά του με τίτλο “Here’s the Deal: Don’t Touch Me”.  Ο Μάντελ την επόμενη χρονιά έγινε κριτής στο ριάλιτι σόου America’s Got Talent μαζί με τους Σάρον Όσμπορν και Χάουαρντ Στερν.

Ο Άβριτς γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να ακολουθήσει το Μάντελ για έναν χρόνο, στις stand up comedy εμφανίσεις του, στα νέα του πρότζεκτ και σε προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του. Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ “Howie’s World: The Howie Mandel Project” θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα και η κυκλοφορία του αναμένεται το 2021.

“Είναι τόσο ευφυής στο να ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό του και το κοινό στοιχείο είναι πάντα η αγάπη του για τους ανθρώπους – και αυτό είναι το παράδοξο” αναφέρει ο Καναδός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, Μπάρι Άβριτς, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Μάντελ σε πολλά πρότζεκτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments