Αθλητισμός

Δέχθηκαν γκολ όταν πανηγύριζαν για τέρμα που δεν μπήκε ποτέ (vid)

Δέχθηκαν γκολ όταν πανηγύριζαν για τέρμα που δεν μπήκε ποτέ (vid)
Κροατία: Μια ασυνήθιστη φάση από το πρωτάθλημα Κροατίας κάνει τον γύρο του πλανήτη, με τις Χάιντουκ Σπλίτ και Κοπρίβιντσα να πανηγυρίζουν σχεδόν την ίδια στιγμή, με τους γηπεδούχους ωστόσο να χαίρονται τελευταίοι.

Κροατία: Στο πρωτάθλημα Κροατίας ένα λεπτό – ίσως και λιγότερο – ήταν αρκετό για να κάνει χαρούμενες τις αντίπαλες ομάδες. Η Χάιντουκ Σπλιτ υποδέχθηκε την Κοπρίτισσα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της χώρας. Οι γηπεδούχοι όντας μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο έψαχναν την φάση που θα τελειώνει μια για πέρα την υπόθεση νίκη.

Στο 73ο λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θέλοντας να δώσει γρήγορη συνέχεια στο παιχνίδι, έδωσε λανθασμένα την μπάλα, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Σλάβεν να σουτάρει από μακριά. Ωστόσο, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, κατέληξε στο δοκάρι, ενώ ο γκολκίπερ της Χάιντουκ έπεσε μέσα στα δίχτυα μπερδεύοντας τους πάντες. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων σταμάτησαν να παίζουν νομίζοντας ότι η Σλάβεν ισοφάρισε. Μάλιστα και ο πίνακας του σκορ έδειξε για λίγο 1-1. Ο Ζάιρο, παίκτης των γηπεδούχων, βλέποντας τον διαιτητή να μην δείχνει σέντρα, συνέχισε να παίζει και πάσαρε στον Ζουράνοβιτς, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Η φάση αυτή εύλογα προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι περίμεναν το δικό τους τέρμα να μετρήσει πρώτο διακόπτοντας ουσιαστικά την εξέλιξη της επόμενης φάσης. Εντούτοις ο διαιτητής έμεινε αμετανόητος, δείχνοντας σέντρα καταλογίζοντας κανονικά το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με το οποίο κατόρθωσαν να «κλειδώσουν» την νίκη επί της Κοπρίτισσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments