Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Γέμισε σκάουτερς το “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός: Γέμισε σκάουτερς το “Γ. Καραϊσκάκης”
Ολυμπιακός: Παρέλαση ανθρώπων ευρωπαϊκών συλλόγων είχαμε την περασμένη Τρίτη στο Φάληρο, με την αναμέτρηση των «Ερυθρόλευκων» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου να παρακολουθούν δεκάδες σκάουτερς.

Ολυμπιακός: Κάθε παιχνίδι των «Ερυθρόλευκων» στο Φάληρο σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύεται και από sold out. Το “Γ. Καραϊσκάκης” την περασμένη Τρίτη όπως αναμενόταν και πολύ πριν τη σέντρα ήταν κατάμεστο, με τους φίλους της ομάδας να δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν θετικό, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε κοιτώντας στα μάτια την αντίπαλό του να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, πως στον Πειραιά είναι δύσκολα για τον οποιονδήποτε.

Ανάμεσα στους 30.000 και κάτι φίλους των «Ερυθρόλευκων» στο γήπεδο βρέθηκαν όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αρκετοί σκάουτερς ευρωπαϊκών συλλόγων παρακολουθώντας από κοντά επίδοξους στόχους.  Σκάουτερς από τις Μαρσέιγ, Στουτγκάρδη και Γουέστ Χαμ παρέλασαν στο γήπεδο παρακολουθώντας ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Διαχρονικά οι τρεις παραπάνω σύλλογοι διατηρούν φάκελο με ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον Πειραιά, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προβεί σε επίσημες κρούσεις.

Εκτός από τους σκάουτερς στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν και μάνατζερς ποδοσφαιριστών αλλά και προπονητών. Σε αυτούς ξεχωρίζει η παρουσία του Σάντσο Φρέιτας, του μάνατζερ του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Η εξέλιξη του Πορτογάλου τεχνικού κατά την παρουσία του στο Λιμάνι έχει κάνει ακόμη πιο συχνές τις επισκέψεις του Φρέιτας. Αυτή την ώρα στο Καραΐσκάκη βρίσκεται σκάουτερ της Φέγενορντ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments