Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το αρνητικό εντός έδρας ρεκόρ του

Παναθηναϊκός: Το αρνητικό εντός έδρας ρεκόρ του
Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» απογοητεύουν στην έδρα τους και έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Ανεξαρτήτως των παραπόνων που έχει για την διαιτησία στη χθεσινή (27/10) αναμέτρηση κόντρα στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, το «Τριφύλλι» μετά την ήττα του από τους «βυσσινί» με 2-1 σημείωσε ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του. Ποτέ άλλοτε δεν έχουν φτάσει στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια τους σε ένα πρωτάθλημα να μετρούν μόλις έναν βαθμό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει χάσει πλέον από ΟΦΗ (1-3), Ξάνθη (0-1) και ΑΕΛ (1-2), ενώ έχουν πάρει έναν βαθμό κι αυτόν στο 90’ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Χωρίς να πετύχει εντός έδρας νίκη στις πρώτες τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις του είχε μείνει ο Παναθηναϊκός και τη σεζόν 2012-13, αλλά τότε είχε σημειώσει ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), Ατρόμητο (1-1), Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Άρη (1-1). Οι «πράσινοι» έχουν να πάρουν μόνο έναν βαθμό σε τέσσερα διαδοχικά ματς ως γηπεδούχοι, ανεξάρτητα από χρονικό σημείο στο πρωτάθλημα, από την περίοδο 2006/07, όταν είχαν χάσει από Εργοτέλη (0-1), Ατρόμητο (1-2) και Άρη (0-1), ενώ είχαν έρθει ισόπαλοι με την Κέρκυρα (2-2). Επίσης τρεις φορές από επαρχιακές ομάδες είχε χάσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του πέρα από την τρέχουσα περίοδο και το 2012/13, όταν είχε ηττηθεί από Λεβαδειακό (1-2), Ξάνθη (0-1) και Πλατανιά (0-1).

Εμανουέλ Ινσούα: Ο Αργεντινός κάνει τον δύσκολο στον Παναθηναϊκό

Η σεζόν προχωρά με τον Παναθηναϊκό να αναζητά νίκες που θα τον ανεβάσουν στην βαθμολογία έπειτα το κάκιστο ξεκίνημα. Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κορμό ποδοσφαιριστών τον οποίο και θα εμπιστευτεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μέσα στους ποδοσφαιριστές που ο Έλληνας τεχνικός εμπιστεύεται τυφλά είναι και ο Αργεντινός αμυντικός, Εμανουέλ Ινσούα.

Ο 28χρονος βρίσκεται στην 3η σεζόν του στο «Τριφύλλι». Γνωρίζοντας την πραγματικότητα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου αντιλαμβανόμενος που βρίσκεται προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του προσφέροντας λύσεις τόσο αμυντικά όσο και στον επιθετικό τομέα με τις επελάσεις του. Στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα η διοίκηση έχει στραφεί στο κομμάτι της θωράκισης του ρόστερ με τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Εμανουέλ Ινσούα, με τον Αργεντινό να αναμένεται να έρθει άμεσα σε επαφές με την πλευρά της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Πράσινοι» προτείνουν στον παίκτη ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ, νούμερο το οποίο όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ δεν βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του Ινσουά, με τον Αργεντινό να θέλει κάτι παραπάνω για να πει το πολυπόθητο «ναι» και να βάλει την υπογραφή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments