Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα [28/10/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα [28/10/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (28/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (28/10/19).

Κριός

Είναι πιθανό να μπείτε στην καινούργια εβδομάδα υπό πίεση, αγαπητοί Κριοί! Ωστόσο, πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς ενδέχεται να αποδειχθούν ανέφικτες όταν περάσει αυτή η φάση. Απομακρυνθείτε από ό,τι σας ταράζει και προτιμήστε να διαθέσετε τον χρόνο σας στο να μελετήσετε τις τρέχουσες καταστάσεις.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις σας ομοιάζουν με χάος στην αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, καθώς σας προσεγγίζουν πολλές ευχάριστες ευκαιρίες. Γι’ αυτό φροντίστε να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική, ειδικά στην επαγγελματική αρένα. Μπαίνετε σε μια πιο αίσια περίοδο, που δεν αποκλείει ακόμα και μια αύξηση ή προαγωγή. Διατηρήστε την ταχύτητα και την καλή σας διάθεση και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!

Δίδυμοι

Η πρόθεσή σας είναι να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς, αγαπητοί Δίδυμοι. Ωστόσο, οι πιέσεις που έχετε βιώσει ίσως δεν σας αφήνουν να δείτε ακόμη αποτελέσματα. Μην παραδίδετε τα όπλα, γιατί θα πάνε χαμένες οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρύνεστε, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε τις κινήσεις που δεν τολμήσατε ποτέ ως τώρα… Ποτέ δεν είναι αργά!

Καρκίνος

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία στην αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ταιριάζετε απόλυτα με τη δυναμική των εξελίξεων, που θα σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα. Φροντίστε να αντιδράτε στα γεγονότα με την ίδια αμεσότητα – και θα δείτε πολλά πράγματα να μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Αυτό θα επιβεβαιώσει τις επιλογές που έχετε κάνει ως τώρα. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση, έχετε ήδη διανύσει τη μισή διαδρομή. Σύντομα θα επιλύσετε ακόμα και προβλήματα που είχαν βαλτώσει για καιρό!

Λέων

Το παρελθόν επιστρέφει, αγαπητοί Λέοντες; Η σκέψη σας κατακλύζεται από πρόσωπα και πράγματα, στα οποία ίσως δεν φερθήκατε όπως έπρεπε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις στην αρχή της εβδομάδας, δώστε χρόνο σε αυτή την ανασκόπηση. Να είστε ήρεμοι χωρίς αχρείαστες εξάρσεις, έτοιμοι για όλα και δεκτικοί: Η απομόνωση δεν θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι. Απλώστε το χέρι και μην διστάσετε να απολογηθείτε. Σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που ακόμα σας αγαπούν και νοιάζονται!

Παρθένος

Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με ταχύτητα στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Αν παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, δεν θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Μην αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν, αντιθέτως είναι καλύτερα να κάνετε συχνά διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο πιο ρεαλιστικά χειριστείτε τις αντοχές σας, τόσο πιο ευέλικτα θα κινηθείτε και θα αναδειχθείτε νικητές!

Ζυγός

Πόσα θέματα αποφεύγετε ή κρύβετε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτή η πρακτική λήγει με την είσοδο της καινούριας εβδομάδας! Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε τις κοινωνικές ενασχολήσεις και να αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας, προκειμένου να σας πάει εκεί που θέλετε. Να ξέρετε ότι έχετε συμμάχους για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Όμως μην το παρακάνετε με την ενδοσκόπηση, θα πρέπει βγείτε σύντομα στον κόσμο ξανά για να απολαύσετε τις επιτυχίες σας!

Σκορπιός

Οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες θα κάνουν επεισοδιακή την έναρξη της εβδομάδας, αγαπητοί Σκορπιοί! Είναι γεγονός ότι έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, γι’ αυτό νιώθετε πιεσμένοι. Επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, φροντίστε να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις για την υγεία και τις αντοχές. Επίσης, πρέπει να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική: Αν λειτουργείτε με άγχος, δεν θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις και δεν θα επιλύσετε τελικά τα προβλήματα!

Τοξότης

Νιώθετε κάπως βαλτωμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες; Αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας και να κοιτάξετε τους άλλους στα μάτια. Αν και θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε παρακάτω, φαίνεται να μην μπορείτε να τελειώσετε όσα έχετε ήδη αρχίσει. Επιστρατεύστε το δυναμισμό σας και θα διαχειριστείτε με επιτυχία όσα σας φαντάζουν δυσεπίλυτα. Να κάνετε συχνά διαλείμματα και να ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν, για να καταπολεμάτε τη ρουτίνα!

Αιγόκερως

Όλα θα κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τα αφήσετε να εξελιχθούν. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα μπουν σε αίσια πορεία, κάτι που οφείλεται στον κόπο που έχετε καταβάλει ως τώρα. Όλα εξαρτώνται από τον ρεαλισμό που τα αντιμετωπίζετε. Αυτό σας δίνει δύναμη, ικανοποίηση και περισσότερη αυτοπεποίθηση για όσα έπονται!

Υδροχόος

Είναι ανέφικτο να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό που σας χρειάζεται στην αρχή της εβδομάδας, είναι ένα μεθοδικό σχέδιο που θα σας προωθήσει ομαλά προς τους στόχους σας. Με αυτή την πρακτική θα δείτε να διεκπεραιώνετε περισσότερες υποχρεώσεις και να κλείνετε εκκρεμότητες. Μην αμφιβάλετε για το κριτήριό σας, τα άστρα είναι στο πλάι σας για να μην υποπέσετε σε λάθη. Σύντομα θα αναπνέετε με ανακούφιση!

Ιχθύες

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα, αγαπητοί Ιχθύες. Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς του, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων έχει τη δυναμική να ενισχύσει το έργο σας, με περισσότερους τρόπους από έναν!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments