Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας: Και η Λυών στο παιχνίδι

Κώστας Τσιμίκας: Και η Λυών στο παιχνίδι
Κώστας Τσιμίκας: Η σταθερά ανοδική πορεία του Έλληνα αμυντικού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων μεταξύ άλλων και της Λυών.

Κώστας Τσιμίκας: Φέτος είναι η χρονιά του 23χρονου αμυντικού από τη Θεσσαλονίκη. Η εξέλιξη του Κώστα Τσιμίκα είναι αλματώδης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πλέον σταθερά βασικό τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο δίλημμα Τσιμίκας – Κούτρης κατέληξε με ευκολία στον πρώτο, με τον 23χρονο να έχει βελτιώσει ραγδαία το παιχνίδι του τόσο αμυντικά όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Έλληνα αμυντικού. Σύλλογοι από Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του Κώστα Τσιμίκα, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να περιμένει να ακούσει επίσημες προσφορές. Τελευταία ομάδα που μπαίνει στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους για λογαριασμό του 23χρονου μπακ είναι η Λυών.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο σύλλογος από την Γαλλία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, βλέποντας πως ο Έλληνας αμυντικός έχει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης κάτι που σημαίνει πως η χρηματιστηριακή του αξία αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο. Ο τεχνικός διευθυντής των «Λιονέ», Ζουνίνιο Περναμπουκάνο παρακολουθεί στενά τον Έλληνα αμυντικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αργά ή γρήγορα ο γαλλικός σύλλογος θα κάνει επίσημη κρούση στους «Ερυθρόλευκους». Προπονητής στην Λυών είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος θυμίζουμε πως όταν βρισκόταν στην Μαρσέιγ είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει δικό του τον Λεονάρντο Κούτρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments