Ελλάδα

Βόλος: Η «εναέρια» μεταφορά σκάλας που έγινε viral

Βόλος: Η «εναέρια» μεταφορά σκάλας που έγινε viral
Βόλος: Ένας οδηγός κατάφερε να μεταφέρει τη σκάλα του με το αυτοκίνητο του μ' έναν απίθανο τρόπο κι έγινε viral.

Βόλος: Άπαντες όσοι έχουν βρεθεί στους ελληνικούς δρόμους, έχουν γίνει μάρτυρες απίθανων περιστατικών. Ωστόσο, μια φωτογραφία από τον Βόλο μέχρι στιγμής έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, παρουσιάζοντας ένα απίθανο σκηνικό σε δρόμο. Κι αυτό γιατί, ο οδηγός του οχήματος βρήκε τον πιο… ευφάνταστο τρόπο για να μεταφέρει τη σκάλα του με το αυτοκίνητο του, κάνοντας μέχρι και τον… Spiderman να ζηλεύει.

Ο λόγος για το δέσιμο που έχει καταφέρει να κάνει ο οδηγός του οχήματος το οποίο ξεκινά από τον εμπρόσθιο καθρέπτη και συνεχίζει στο εσωτερικό του αμαξώματος. Παράλληλα, το περίεργο στην όλη μεταφορά της σκάλας, είναι το γεγονός ότι η σκάλα έχει τοποθετηθεί στα πλάγια του αυτοκινήτου και όχι στον «ουρανό» καθώς ο οδηγός έκρινε προφανώς ότι με αυτό τον τρόπο η μετακίνησή της θα είναι ασφαλέστερη και δεν θα προκαλούσε τους τροχονόμους που κινούνται με δίκυκλα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να τοποθετήσει και να δέσει τη σκάλα στο πλαϊνό τμήμα του αυτοκινήτου που βρίσκεται κοντά προς το πεζοδρόμιο και το δέσιμο ξεκινά από το εμπρόσθιο καθρέπτη, συνεχίζει στο εσωτερικό του οχήματος και ειδικότερα στο χερούλι του συνοδηγού και στη συνέχεια το δέσιμο ενισχύεται στην κολώνα του αμαξώματος και τελειώνει στο χερούλι που βρίσκεται στην πίσω θέση από τον συνοδηγό.

Ωστόσο, ο οδηγός θέλοντας να προστατέψει το χρώμα του αυτοκινήτου του, έχει «τυλίξει» με μια κουβέρτα το τμήμα της σκάλας που ακουμπά στις πόρτες του αυτοκινήτου ώστε να μην προκαλέσει γρατζουνιές στο χρώματα του αμαξώματος. Βέβαια όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς στη φωτογραφία το πίσω τμήμα της σκάλας βρίσκεται τόσο κοντά στον τροχό του αμαξώματος που εύκολα μπορεί να ακουμπήσει και να προκληθούν μεγάλες ζημιές τόσο στο όχημα όσο και τους πεζούς ή άλλα αυτοκίνητα που πιθανόν να βρίσκονται κοντά στο όχημα που μεταφέρει τη σκάλα. Πάντως παρά τις φωνές των περαστικών ο οδηγός συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του μεταφέροντας τη σκάλα με αυτό τον μοναδικό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments