Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Στον “πάγο” ο Βόσνιος από την ΑΕΚ

Όγκνιεν Βράνιες: Στον “πάγο” ο Βόσνιος από την ΑΕΚ
Όγκνιεν Βράνιες: Η συγνώμη του Βόσνιου αμυντικού δεν εισακούστηκε στην ΑΕΚ όπως θα ήθελε ο ίδιος, αποτέλεσμα να μένει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Όγκνιεν Βράνιες: Θα θυμάται για πολύ καιρό τη φετινή χρονιά ο 30χρονος αμυντικός. Από το αποτυχημένο πέρασμα στην Άντερλεχτ, στην επιστροφή στην ΑΕΚ και τα περιστατικά απειθαρχίας που δεν έχουν τέλος. Ο έμπειρος αμυντικός έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ρεπόρτερ της ΑΕΚ όχι για την αγωνιστική του δραστηριότητα αλλά πολύ περισσότερα για αυτή μακριά από τα γήπεδα.

Λίγο η Καρλέουσα και οι φωτογραφίες, λίγο το πρόσφατο πάρτι και τα συνθήματα κατά των “Ερυθρόλευκων” και η καριέρα του έχει αποπροσανατολιστεί πλήρως. Στην Ένωση δεν είναι λίγοι αυτοί που γυρνούν τον χρόνο πίσω και τη μέρα της επιστροφής του Βόσνιου στην Αθήνα. Με το αγωνιστικό μέρος για τον παίκτη να έχει πάει… περίπατο στην ΑΕΚ αρχίζουν δειλά δειλά να εξετάζουν ενδεχόμενη προσθήκη στη θέση του στόπερ.

Η απολογία του έμπειρου αμυντικού στα γραφεία της Ένωσης φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να ξεχαστούν όλα όσα έχουν προηγηθεί. Ο Βράνιες τιμωρήθηκε από τον σύλλογο κάνοντας μέχρι νεωτέρας ατομικές προπονήσεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να μην τον υπολογίζει τουλάχιστον για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime, ο παίκτης παρουσιάζεται απογοητευμένος από αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο για την ώρα παραμένει ψύχραιμος περιμένοντας την επιστροφή του στην ομάδα και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments