Αθλητισμός

Ζοάο Νούνες: Στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος

Ζοάο Νούνες: Στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος
Ζοάο Νούνες: Ο Πορτογάλος δεν πήρε ευκαιρία ούτε στο παιχνίδι με την Παναχαΐκή, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν τον υπολογίζει.

Ζοάο Νούνες: Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έψαχνε κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα αποτελούσε τον βράχο στα μετόπισθεν της ομάδας. Ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισε ότι τον κενό που άφησε ο Κουλιμπαλί ήταν ικανός να καλύψει ο Ζοάο Νούνες, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ και ως δεξί μπακ.

Ο 23χρονος Πορτογάλος είχε μείνει ελεύθερος από την πολωνική Λέχια Γκντανσκ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρούσε ότι ο Νούνες θα βοηθούσε ουσιαστικά την «πράσινη» άμυνα. Όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε. Ο Πορτογάλος δεν δικαιώνει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες που υπήρχαν το καλοκαίρι. Έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με τον Δώνη να δείχνει ότι δεν τον εμπιστεύεται. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του Τριφυλλιού ειδικά για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά προς το καλύτερο, τότε ο Νούνες είναι πολύ πιθανό να κληθεί για συζητήσεις που θα αφορούν το “αντίο”.

Υπενθυμίζεται πως ο Ζοάο Νούνες ήταν προσωπική επιλογή του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα. Η πιθανή αποχώρηση του Πορτογάλου δεν συνδέεται ωστόσο με τη φυγή του Νταμπίζα, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πείσει ποτέ τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Δώνη. Ο Νούνες ήρθε το καλοκαίρι ως ο ποδοσφαιριστής που θα κατείχε βασική θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments