Ελλάδα

Τέλος οι κλειστοί δρόμοι σε πορείες – Η εντολή Μητσοτάκη

Τέλος οι κλειστοί δρόμοι σε πορείες – Η εντολή Μητσοτάκη
Η κυβέρνηση θα οριστικοποιήσει άμεσα τις προτάσεις της.

Τέλος στην ταλαιπωρία των Αθηναίων που προκαλείται από τις διαδοχικές πορείες θέλει να βάλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα μετακίνησης στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η κυβέρνηση εξετάζει εναλλακτικά μοντέλα διαχείρισης του προβλήματος σε μικρές πορείες είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ σε ακόμη μικρότερες τα πεζοδρόμια.

Για μεγαλύτερες σε όγκο διαδηλώσεις μπορεί να είναι συγκεκριμένη η διαδρομή της πορείας ώστε να είναι ευκολότερη η διαχείριση της κυκλοφορίας από την αστυνομία ή να ορίζεται συγκεκριμένος χώρος για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης.

Η κυβέρνηση θα οριστικοποιήσει άμεσα τις προτάσεις της και θα εκκινήσει διάλογο ενώ δεν αποκλείει εάν απαιτηθεί νομοθετική πρωτοβουλία. Οπως ανέφερε ο κ Μητσοτάκης σε στενούς συνεργάτες του «είναι απαράδεκτο λίγες εκατοντάδες άτομα να ταλαιπωρούν μια ολόκληρη πόλη». Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Καθημερινή της Κυριακής που κυκλοφορεί αύριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments