Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [3/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [3/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (3/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (3/11/19).

κριός

Αυτό το διάστημα, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις γερές βάσεις στη σχέση σου! Οπότε αποφάσισε σε ποια σημεία θέλεις να την ενισχύσεις ή ξεκαθάρισε, τι θέλεις να βελτιώσεις. Αυτό που συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μεταξύ σας, αυτή τη στιγμή θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες. Μπορείτε να στραφείτε και οι δύο στο παρελθόν…και από την εμπειρία σας, να καταφέρετε να λύσετε ένα παρόμοιο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή.

ταύρος

Με τον αόριστο Ουρανό, η ερωτική σου ζωή, θα είναι ευμετάβλητη…οπότε μην απογοητεύεσαι αν ένα σχέδιο που αγαπάς, αλλάξει χωρίς καμιά προειδοποίηση. Θα είναι εύκολο να μη δοθούν ευθύνες προς καμία κατεύθυνση…αλλά αυτό δε θα μειώσει τις άσκοπες επιπλοκές που θα δημιουργηθούν. Χαμογέλα και κοίτα την ευκαιρία που προκύπτει. Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη από την αρχή, αλλά σίγουρα αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

δίδυμοι

Μια ευκαιρία να επανασυνδεθείς με το παρελθόν σου θα μπορούσε να σε βοηθήσει! Ειδικά αν περιλαμβάνει κάποιες όμορφες κοινές αναμνήσεις με το σύντροφό σου. Ο ρομαντισμός, θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί θαυμάσια. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί η ικανότητά σου ν’ αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία να κάνει κάποιον, να σε προσέξει. Ακόμα κι αν υπάρχει η σπάνια περίπτωση να είσαι ντροπαλή, μην αφήσεις τη ντροπαλότητά σου, να εμποδίσει την δημιουργία μιας σχέσης… με άπειρες ρομαντικές δυνατότητες.

καρκίνος

Αν θέλεις να συνεργαστείς με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα, τότε προσφέρονται ευχάριστες ρομαντικές ευκαιρίες… αν καταφέρεις να τις εντοπίσεις. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου σε κάτι, στο οποίο υπερέχεις. Μια ευκαιρία να μοιραστείς και να μάθεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα, να γνωριστείς μ’ ένα άτομο που θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά. Μπορεί να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.

λέων

Μπορεί να είναι η φυσική σου γενναιοδωρία που είναι υπερβολικά έντονη και σε οδηγεί σε υπερβολές, με ένα ερωτικό σου θέμα. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα πιθανό εραστή, θα μπεις στον πειρασμό να ξεφύγεις από την πεπατημένη για να το κάνεις. Κι αυτό περιλαμβάνει οικονομική σπατάλη ή εξωπραγματικές πολυτέλειες. Αν είσαι σε σχέση, θα συνειδητοποιήσεις πως μια απλή χειρονομία αγάπης είναι ό,τι πολυτιμότερο για τον εραστή σου. Να είσαι γενναιόδωρη, χωρίς να πετάς τα χρήματά σου.

παρθένος

Θα ήταν απαραίτητο να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αναφορικά με μια ερωτική σου υπόθεση, ακόμα κι αν οι άλλοι προσπαθούν να σε πείσουν, ν’ αγνοήσεις τα γεγονότα. Τα κουτσομπολιά θα είναι πολλά. Και εκεί που οι άλλοι γοητεύονται από αυτό, ξέρεις ότι θα υποστηρίξεις, μόνο αυτό που αισθάνεσαι πως είναι αληθινό. Αν νιώσεις επίσης ότι ο αγαπημένος σου μπορεί να σε θαυμάσει για τη στάση σου….τότε έχεις δίκιο.

ζυγός

Θα υπάρχει εξέλιξη στα ερωτικά σου…αλλά κάποιοι άλλοι τομείς, θα παραμείνουν ασταθείς. Θα χρειαστεί ευελιξία από μεριάς σου, όταν ακόμη και τα πιο καταχωρημένα σχέδια, είναι επιρρεπή στις αλλαγές. Αυτό που εμφανίζεται ξαφνικά, μπορεί αρχικά να φαίνεται απογοητευτικό, αλλά μπορεί να σου δώσει έναν λόγο για να χαλαρώσεις ή ν’ ανακουφιστείς. Να είσαι ευέλικτη και φιλόξενη με όποιο τρόπο μπορείς και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Μπορεί να ενισχυθεί η σχέση σου, τώρα, με ένα νέο και συναρπαστικό τρόπο. Ένα νέο επίπεδο ρομαντικής εξερεύνησης προσφέρεται… αν το θέλεις τόσο εσύ όσο και ο τυχερός που σ’ ενδιαφέρει… και θα έλθετε σε μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια φιλία που ίσως σε μπέρδευε σχετικά με το πού βρίσκεσαι μέσα σ’ αυτή, θα γίνει πιο ξεκάθαρη και θα προχωρήσεις πέρα από το πλατωνικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κάτι βαθύτερο υπάρχει στην ατμόσφαιρα και ένα ανοιχτό μυαλό, μπορεί να το διευκολύνει.

τοξότης

Αισθάνεσαι αβέβαιη για το πώς να ανταποκριθείς σε μια πρόσκληση ή μια κοινωνική εκδήλωση, ειδικά αν οι προσδοκίες του εραστή σου, σε μπερδεύουν. Ίσως, δεν είσαι βέβαιη πώς να κινηθείς κάνοντας παρέα με άλλους. Η απάντηση? Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορεί να συμβεί τίποτε στραβό μ’ αυτό! Μπορεί να είναι η γνησιότητά σου, η μεγαλύτερη ερωτική σου ποιότητα τώρα.

αιγόκερως

Θα επωφεληθείς αν απομακρυνθείς για λίγο, για να προετοιμάσεις τον εαυτό σου, ώστε να κάνεις κάποιες αποκαλύψεις στο ταίρι σου. Θα είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη ν’ ανοίξεις την καρδιά σου… αλλά αν αισθανθείς ότι πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα λεγόμενά σου, τότε έχεις απόλυτο δίκιο! Μόλις διασαφηνίσεις τις προθέσεις σου και είσαι ξεκάθαρη απέναντι στο ταίρι σου, τότε θα κάνει το ίδιο κι εκείνος.

υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεσαι μια ισχυρή επιθυμία να δείξεις στον εραστή σου, πόσα σημαίνει για σένα. Μήπως όμως υπάρχει μια κρυφή ατζέντα που συνδέεται με αυτό? Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, χωρίς ιδιαίτερα βαρύγδουπες χειρονομίες, για να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου στο σύντροφό σου. Αυτό που σχεδιάζεις σαν έκπληξη, μπορεί να είναι πιο ευχάριστο, αν το προγραμματίσεις.

ιχθύες

Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, αυτή τη στιγμή κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία του πιο ευτυχισμένου εαυτού σου, με πολλούς τρόπους. Να είσαι σίγουρη ότι αυτό, θα έχει αναπόφευκτο αποτέλεσμα και στη σχέση σου! Βεβαιώσου πως ο παράγοντας του «αισθάνομαι καλά» μπορεί να είναι υπέροχος… και το μοναδικό σου χιούμορ να φανεί πολύ δελεαστικό και σέξι, στα μάτια του εραστή σου! Γι’ αυτό, άφησέ το να λάμψει, με τον τρόπο που του αξίζει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments