Ελλάδα

Μέγαρα: «Γινόταν βίαιος, έπαιρνε και χάπια» λέει η γυναίκα του δράστη

Μέγαρα: «Γινόταν βίαιος, έπαιρνε και χάπια» λέει η γυναίκα του δράστη
Μέγαρα: Η γυναίκα του δράστη αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του άνδρα της και στις κινήσεις που την οδήγησαν να ζητήσει διαζύγιο

Μέγαρα: Τον υψηλό βαθμό της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο δράστης της τραγωδίας στα Μέγαρα, καταδεικνύουν τα λόγια της συζύγου του. «Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», τονίζει, ενώ πριν από λίγες ημέρες και φίλος της οικογένειας του κατηγορούμενου δήλωσε ότι ο άντρας φαινόταν να πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», ανέφερε επίσης η σύζυγος του 51χρονου, που μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, διαπιστώνοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τελευταίος, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του STAR. Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργούσε προβλήματα και στη δουλειά. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Δημήτρη Σούρα που μίλησε στο star, «ο ψυχικά ασθενής μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος και δυστυχώς μπορεί να φτάσει και μέχρι το έγκλημα. Γι΄ αυτό το λόγο η μεγάλη ευθύνη πέφτει στην οικογένεια». Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του ιατρού οφείλεται σε κακώσεις σε θώρακα, κοιλιά και άκρα συνέπεια βολίδων. Η σύζυγός του το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο. Είχε δεχθεί και εκείνη πυροβολισμούς και είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γαμπρός τους έφτασε στο έγκλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης