Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [4/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [4/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (4/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (4/11/19).

κριός

Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε εκπλήξει. Αυτό που σου αποκαλύπτει, μπορεί να είναι ευχάριστο… και ενδεχομένως να σε ενθαρρύνει να τον δεις με ένα νέο ή συναρπαστικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερη και είσαι σίγουρη πως έχεις καταλάβει το χαρακτήρα κάποιου ή τις προθέσεις του, τότε μπορεί να έχει έναν άσο στο μανίκι του, που θα σου δώσει χαρά. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, αν θέλεις στοργή κι αγάπη, θα τα έχεις και τα δύο.

ταύρος

Ίσως να είναι η καλοσύνη ή το γνήσιο ενδιαφέρον σου για κάποιο άτομο, που σε ενθαρρύνει να αφήσεις τις επιφυλάξεις σου και να του δώσεις πρόσβαση στο μυαλό και την καρδιά σου. Θα έχετε κοινούς στόχους κι ενδιαφέροντα. Αν προχωρήσει αργά η γνωριμία σας, μπορεί να καταλήξει σε μια ισχυρή ερωτική σχέση.

δίδυμοι

Μια αίσθηση ανησυχίας μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη αν σε ωθήσει να πεις ή να κάνεις κάτι, που σε άλλη περίπτωση θα κρατούσες κρυμμένο. Αν είσαι ελεύθερη, θα βρεις ευκαιρίες για σχέση, σε μέρη διαφορετικά από τα συνηθισμένα σου στέκια. Αν είσαι σε σχέση θα δεις πως ο αγαπημένος σου θα δεχτεί να κάνει διαφορετικά πράγματα από τα συνηθισμένα, ξαφνικά και αυθόρμητα. Η επιθυμία σου να κάνεις κάποιες αλλαγές, μπορεί να είναι η αιτία που εμφανίζεται κάτι ευχάριστο στον ορίζοντα.

καρκίνος

Θα είναι εύκολο ο παρορμητισμός σου, να δημιουργήσει προβλήματα σήμερα στη σχέση σου. Διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σου, όταν απευθύνεσαι στον εραστή σου ιδιαίτερα αν θέλεις να τον εντυπωσιάσεις. Μπορεί επίσης να νιώσεις πως θέλεις να λειτουργήσεις αυθόρμητα. Όμως ό,τι σε «ανάβει», μπορεί να αντιμετωπιστεί με απάθεια ή αντίσταση από το ταίρι σου. Οπότε προσπάθησε να χειριστείς με προσοχή τις συζητήσεις σας.

λέων

Μια αντιληπτή ανάγκη να κατευνάσεις τον εραστή σου ή να συμφωνήσεις με συγκεκριμένες απαιτήσεις του, μπορεί να σου φαίνεται σωστό. Ωστόσο, κοίταξε προσεκτικά την ανισορροπία που μπορεί να δημιουργηθεί, ειδικά αν οι σκέψεις, οι ανάγκες ή τα συναισθήματά σου, αγνοούνται ή θεωρούνται δευτερεύοντα. Ο εραστής σου, θέλει πολύ να λειτουργούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες του και να υιοθετεί μια λιγότερο θερμή στάση απέναντι στις ανάγκες σου. Μίλησε στον εραστή σου, αν νιώθεις θλιμμένη ή αν χρειάζεσαι καθησυχασμό.

παρθένος

Μπορεί να είναι ο τρόπος που υποστηρίζεις το ταίρι σου, που σας φέρνει πιο κοντά. Ειδικά αν πιστεύει πως πιθανόν να διαφωνούσες, με όσα θα πρότεινε. Το ανοιχτό μυαλό σου, θα μπορούσε επίσης να τον ενθαρρύνει να σκεφτεί πόσα πράγματα θα μπορούσατε να κάνετε μαζί….αν συνεργαζόσασταν! Ένα σύνολο από δημιουργικές, καινοτόμες ιδέες, θα μπορούσαν να τεθούν «επί τάπητος» στη σχέση σας τώρα. Ένας κοινός, δημιουργικός στόχος μπορεί να είναι ο καταλύτης της οικειότητας – και ενδεχομένως του πάθους ανάμεσά σας.

ζυγός

Πρέπει να πάψετε να κάνετε υποθέσεις… τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, για κάποια θέματα. Αν εσύ βασίζεις μια απόφασή σου σε εσφαλμένα γεγονότα τότε να είσαι ειλικρινής για τις βασικές πληροφορίες που γνωρίζεις ότι λείπουν. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούσατε να έχετε πιο ανοιχτή επικοινωνία οι δυο σας. Αν πιστεύεις ότι αυτός είναι που βγάζει βιαστικά συμπεράσματα, τότε έχεις την ευκαιρία να καθυστερήσεις μια συζήτηση και να κάνεις σωστή καταγραφή των καταστάσεων.

σκορπιός

Υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα, οπότε βεβαιώσου ότι εκφράζεσαι με σαφήνεια. Η παράλειψη των γεγονότων επειδή πιστεύεις πως είναι περιττά, μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Ο αγαπημένος σου, θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σου να διασφαλίσεις πως κατανοεί αυτά που του λες. Αν αισθάνεσαι ότι ένα συγκεκριμένο σημείο χρειάζεται να το επαναλάβεις, τότε μια μικρή χρονική επένδυση, μπορεί να είναι μικρό τίμημα, για να το πληρώσεις.

τοξότης

Θα έχεις μια ευχάριστη συνάντηση, αν καταφέρεις να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις έξω. Κάποια καθήκοντα ή η μεγάλη αίσθηση ευθύνης για κάποια θέματα, μπορεί να σε αποτρέπει από τις απολαύσεις της ζωής και από ερωτικές ευκαιρίες, που περιμένουν στη γωνία, αν χαλαρώσεις και είσαι δεκτική σ’ αυτές. Είναι επίσης πιθανό ο εραστής σου, να σε παροτρύνει να συμμετέχεις περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά ίσως χρειαστεί να το ζητήσεις μόνη σου, κάτι τέτοιο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

αιγόκερως

Η υποστήριξη που έχεις από ένα συγκεκριμένο άτομο – είτε είναι ένας φίλος ή ο σύντροφός σου- μπορεί να σημαίνει τα πάντα για σένα. Μπορεί να νιώθεις πως είναι απαραίτητο να «τσιμπηθείς» για να επιβεβαιώσεις ότι δεν ονειρεύεσαι και δεν βλέπεις κάποιον με διαφορετικό τρόπο. Θα είναι όμως, ευχάριστη η αίσθηση πως κάποιος προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή. Χαλάρωσε και δείξε τον πραγματικό εαυτό σου.

υδροχόος

Η ρομαντική εξέλιξη ή η πορεία της σχέσης σου, μπορεί να βασιστεί περισσότερο στην ενότητα ανάμεσα σας, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, που θα κλέψει τα φώτα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα ανακαλύψεις πως σε προσέχουν περισσότερο, αν είσαι μέλος μιας ομάδας. Να είσαι έτοιμη να δεχτείς πως όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω σου, αυτό το διάστημα. Εξάλλου η μοναδικότητα, μπορεί να είναι πολύ σέξι ποιότητα.

ιχθύες

Μια συζήτηση ανάμεσά σας αυτή τη στιγμή, μπορεί να φαίνεται ευκολονόητη. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες για να βεβαιωθείς, ότι έχεις καταλάβει ακριβώς τα λεγόμενα του εραστή σου… επειδή μια Ποσειδώνια επιρροή μπορεί να μπερδέψει κάπως τα πράγματα. Να είσαι διατεθειμένη να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές για να καταλάβεις τι λέει ο αγαπημένος σου – και στη συνέχεια να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, για να αποκαλύψεις τι σημαίνουν πραγματικά. Οι υποθέσεις, είναι ο πραγματικός εχθρός σου, αυτή τη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments