Διεθνή

Ιταλία: Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό έργο κι επέστρεψαν έγκυες

Ιταλία: Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό έργο κι επέστρεψαν έγκυες
Ιταλία: Οι καλόγριες κατάγονται από την Αφρική, ενώ η μια εκ των δυο ήταν πρεσβυτέρα.

Ιταλία: Μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας, καθώς δυο καλόγριες από τη Σικελία, οι οποίες ταξίδεψαν στην Αφρική για ιεραποστολικό έργο, διαπίστωσαν, όταν επέστρεψαν στη βάση τους, διαπίστωσαν πως ήταν… έγκυες!

 Σύμφωνα με τη dailymail.co.uk, οι δύο καλόγριες κατάγονται από την Αφρική, ενώ η μια εκ των δυο ήταν πρεσβυτέρα. Η πρώτη από τις δύο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, είναι 34 ετών (δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητά της) και ανακάλυψε εντελώς τυχαία, έπειτα από αρκετές εβδομάδες την εγκυμοσύνη της όταν έκανε εξετάσεις, έπειτα από έντονους στομαχόπονους με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της.

Η πρεσβυτέρα ανήκει σε ίδρυμα, που έχει βασικό αντικείμενο να βοηθάει τις «χωρισμένες γυναίκες και τα παιδιά τους». Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό, ενώ το πιθανότερο σενάριο για τις δύο μοναχές μοιάζει να είναι αποβολή και η επιστροφή στα εγκόσμια.

«Φαίνεται πως οι δυο γυναίκες, κατά την επιστροφή στα έθνη τους, είχαν κάποιας μορφής σεξουαλική επαφή. Έχει ξεκινήσει ήδη η σχετική έρευνα, καθώς και οι δυο παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες της αγνότητας» ανέφερε εκκλησιαστική πηγή από τη Ρώμη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και οι δύο δέχονται πιέσεις να αφήσουν τη μοναστική ζωή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η σχετική έρευνα από την Καθολική Εκκλησία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments