Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [5/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [5/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (5/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (5/11/19).

Κριός

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας με επίθεση, αγαπητοί Κριοί. Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει σε αχρείαστες μάχες ισχύος ή εκφοβισμού. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης συγκρούεται σε ένα τετράγωνο με τον κυριαρχικό Πλούτωνα, όψη που σχηματίζεται μία φορά ετησίως. Το εγώ σας δεν θα είναι στα καλύτερά του, γι’ αυτό πρέπει να παραμερίσετε τον ανταγωνισμό. Κινηθείτε στρατηγικά και αφήστε τους άλλους να θεωρήσουν ότι έχουν τον έλεγχο. Αυτός ο ελιγμός τελικά θα σας δώσει απίστευτη ανακούφιση.

Ταύρος

Πατήστε φρένο στην ορμή σας, αγαπητοί Ταύροι! Για να μην επικρατήσει ο εκνευρισμός, στραφείτε στις μεθόδους ηρεμίας σας και πάρτε βαθιές ανάσες: Ο πολεμιστής Άρης συγκρούεται με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Πολλοί δεν θα είναι ειλικρινείς για τα αισθήματά τους, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποτραβηχτείτε επί του παρόντος. Θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την έντασή σας στην άσκηση ή να αποσυμπιεστείτε με γιόγκα. Μην ρισκάρετε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις, είναι πιο συνετό να αποζητήσετε τη θαλπωρή και ηρεμία της φωλιάς σας.

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σας ενδέχεται να πληγεί κάπως σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο επιθετικός Άρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον επιβλητικό Πλούτωνα, κεντρίζοντας την ψυχολογία σας. Επειδή ενδέχεται να αναδυθούν αισθήματα ζήλιας ή παλιές πικρίες, ίσως να έρθετε σε σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους. Ακόμα κι αν κατανοείτε ότι οι άλλοι δεν έχουν πρόθεση να σας θίξουν, καλύτερα να μην εμπλακείτε τώρα σε μάχες ισχύος. Θα συζητήσετε αργότερα, που θα μπορείτε να επιστρατεύσετε τη λογική και την ψυχραιμία σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ίσως δυσκολευτείτε σήμερα να ξεχωρίσετε την κατανόηση από την αλληλεξάρτηση. Επί αυτού ευθύνεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στους μαχητικούς Πλούτωνα και Άρη, που περιπλέκει το κριτήριό σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας, δώστε προτεραιότητα στην ρεαλιστική εικόνα. Οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν, θα λειτουργήσουν πιο ώριμα ενόσω θέτετε όρια. Το καλύτερο δώρο σας, θα είναι να ενθαρρύνετε τους άλλους αντί να τους αποδυναμώνετε.

Λέων

Μην μπερδεύετε την αλήθεια με την άποψη, αγαπητοί Λέοντες! Ο επίμονος Πλούτωνας προκαλεί τον εύφλεκτο Άρη – και μπορεί να κάψετε γέφυρες με τα άτομα που προσπαθούσατε να κερδίσατε. Αν θέλετε να διατηρήσετε το κύρος σας, η μόνη στρατηγική είναι η ειλικρίνεια. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους τόνους σας και συλλέξτε ατράνταχτα στοιχεία. Δεν αρκεί να το λέτε, πρέπει να αποδείξετε αν οι δικές σας θέσεις είναι οι πιο ορθές.

Παρθένος

Πολλές προκλήσεις θα σας προσεγγίζουν από παντού, αγαπητοί Παρθένοι… Αλλά χωρίς εναντίωση, δεν υπάρχει κίνητρο ωρίμανσης! Μια επιθετική όψη του πολεμιστή Άρη με τον εύθικτο Πλούτωνα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ισχυρούς του επαγγελματικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Αν θέλετε να παίξετε ισότιμα, αντισταθείτε στις παρορμήσεις. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να εξομαλύνετε τα πνεύματα και να μάθετε πράγματα από κάθε συγκυρία. Κάτι πραγματικά αξιόλογο και απολαυστικό σας αναμένει στη συνέχεια.

Ζυγός

Κάθε υπερβολή μπορεί να βλάψει την υγεία σας, αγαπητοί Ζυγοί! Επί αυτού ευθύνεται μια σύγκρουση του υποκινητή Άρη από το ζώδιό σας, με τον δραστικό Πλούτωνα. Με τις εντάσεις ρισκάρετε να εξουθενωθείτε, να καταπονήσετε τον οργανισμό σας και να σας καταβάλουν τελικά οι ιώσεις της εποχής. Από την άλλη πλευρά, αυτή η κρίση μπορεί να αποβεί ευλογία αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη από στήριξη. Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας το να αποδέχεστε τη χείρα βοήθειας που σας προσφέρετε. Εξάλλου, έτσι θα κερδίσετε περισσότερο πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Οι συγκρούσεις μπορεί να πάρουν τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Σκορπιοί! Και δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε διαυγή οπτική, εξαιτίας μιας ετήσιας σύγκρουσης: Ο συγκυβερνήτης σας ο Άρης και ο παρεμβατικός Πλούτωνας, απαιτούν επιπλέον ευαισθησία από μέρους σας. Για να επέλθει αρμονία στο περιβάλλον σας, δώστε σημασία σε κάθε «αυθόρμητο» σχολιασμό. Το φροϋδικό ολίσθημα ίσως βγάλει στην επιφάνεια παλιές πικρίες σας, που πρέπει πλέον να συζητήσετε και να ξεπεράσετε. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τον εσωτερικό σας κόσμο, γι’ αυτό μιλήστε με ειλικρίνεια.

Τοξότης

Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό απαιτεί μια όψη έντασης, ανάμεσα στον θερμοκέφαλο Άρη και τον επίμονο Πλούτωνα. Είναι πιθανό να υποπέσετε σε ολισθήματα με άτομα του στενού σας κύκλου, αν εμπλέξετε τις σχέσεις σας με τα χρήματα. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε, όπως και να συνεργαστείτε επαγγελματικά. Αν πρέπει να το κάνετε, φροντίστε να έχετε μελετήσει κάθε λεπτομέρεια και οι δύο πλευρές. Ακόμα καλύτερα, ζητήστε την άποψη ή τη συμμετοχή ενός ειδικού ως τρίτο μέλος. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως σας προκύψουν ευκαιρίες να αυξήσετε τις χρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε τα όρια που μπορεί να ξεπερνάτε! Μια σύγκρουση του υποκινητή Άρη με τον κρυψίνους Πλούτωνα, ενδέχεται να σας προσδώσει εμμονές. Ίσως να παρανοήσετε στοιχεία που αφορούν την προσωπική σας ζωή, μιας και η φαντασία σας θα τρέχει ιλιγγιωδώς. Δεν αρκεί το ένστικτό σας για να αρχίσετε να σκορπάτε κατηγορίες. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από κάποια πρόσωπα και πράγματα, πρέπει να πάψετε να κρύβετε όσα σας ενοχλούν κάτω από το χαλί.

Υδροχόος

Δεν σας λείπει η διαύγεια, αγαπητοί Υδροχόοι… Αυτό που ίσως να μειωθεί, είναι το κριτήριό σας! Ο επικριτικός Πλούτωνας συγκρούεται με τον επιθετικό Άρη, όψη που μπορεί να σας κάνει καυστικούς. Αν θέλετε να διατηρήσετε τις σημαντικές σας σχέσεις, πρέπει να προσθέσετε στην «ειλικρίνειά» σας περισσότερη κατανόηση. Μείνετε μακριά από δράματα και αποφύγετε τις υποδείξεις. Αν κάποιος άλλος σας κάνει υποδείξεις, ακούστε με προσοχή: Ίσως έχετε να αντλήσετε σοφία από τα λόγια του.

Ιχθύες

Αποζητάτε την έγκριση των άλλων και προσπαθείτε να τους ευχαριστείτε ακόμα και εις βάρος σας, αγαπητοί Ιχθύες; Μια δύστροπη όψη ανάμεσα στον πολεμιστή Άρη και τον απρόβλεπτο Πλούτωνα, σας καλεί να προκαλέσετε τον εσωτερικό σας κόσμο! Επειδή όλοι έχουν μια σκοτεινή πλευρά, θα ήταν συνετό να αποκτήσετε οικειότητα με τη δική σας. Θα υπάρξει πρόβλημα αν βγάλετε ξαφνικά τον θυμό σας σε άλλα άτομα ή – χειρότερα – στον εαυτό σας. Πάψτε για λίγο να στηρίζεστε στη βοήθεια των άλλων και αρχίστε να κατασταλάζετε στις προσωπικές σας επιλογές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments