Πολιτισμός

Κατρίν Ντενέβ: Κρίσιμες ώρες για την διάσημη ηθοποιό που υπέστη εγκεφαλικό

Κατρίν Ντενέβ: Κρίσιμες ώρες για την διάσημη ηθοποιό που υπέστη εγκεφαλικό
Κατρίν Ντενέβ: Η Γαλλίδα ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία το πρωί της Τετάρτης (6/11) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλικό.

Κατρίν Ντενέβ: Το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι η Κατρίν Ντενέβ εισήχθη σε νοσοκομείο στη διάρκεια της νύχτας έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Η Γαλλίδα ηθοποιός έκανε τουρνέ για τις ανάγκες προώθησης κινηματογραφικής ταινίας, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, όταν ξαφνικά ένιωσε μια δυσφορία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Το περιβάλλον της έκανε λόγο για υπερκόπωση που υπέστη η δημοφιλής ηθοποιός, με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV να αναφέρει πως θα υποβαλλόταν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο επικαλείται πηγές από την οικογένειά της, η Κατρίν Ντενέβ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Η Ωραία της Ημέρας», όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν από τη διάσημη ταινία, είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γαλλικής μεγάλης οθόνης και μια από τις κορυφαίες διεθνείς σταρ της δεκαετίας του 1960.

To πρόγραμμα της Γαλλίδας ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο, όπως επισημαίνει η «Le Parisien». Στην ταινία «De son vivant», που θα προβληθεί από τη νέα χρονιά στους κινηματογράφους, η Ντενέβ υποδύεται την μητέρα ενός αγοριού που πεθαίνει από καρκίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments