Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [6/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [6/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (6/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (6/11/19).

  • κριός

Μπορεί να είσαι περισσότερο συντονισμένη απ’ ότι πιστεύεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό και προσεγγίζεις πιο προσεκτικά τα ευαίσθητα θέματα. Αν ο εραστής σου δεν ενδιαφέρεται να ανοιχτεί με τον τρόπο που θέλεις ή χρειάζεσαι, άφησε τη διαίσθησή σου να γεμίσει τα κενά. Αν φανείς περισσότερο υποστηρικτική παρά αποφασιστική, τότε να ξέρεις πως ο εραστής σου θα αφήσει τις επιφυλάξεις του, με τη θέλησή του.

  • ταύρος

Ο αισθητικά καλός παράγοντας που υποστηρίζεται κοσμικά, μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια με πολλούς τρόπους. Αν νιώθεις πως λείπει ο ενθουσιασμός και η διασκέδαση από τη σχέση σου, τότε αυτός ο καλός παράγοντας, μπορεί να βοηθήσει στην αναζωπύρωση της σχέσης σου. Αν πρέπει να υπάρξει συγχώρεση για κάποιο θέμα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να την προσφέρεις, αν πιστεύεις πως πρέπει να προέλθει από σένα.

  • δίδυμοι

Κάτι ή κάποιος που συνδέεται με το ερωτικό σου παρελθόν, σύντομα θα σου δώσει πολλά για να σκεφτείς. Ίσως επίσης να επανεξετάσεις αυτά που υποσχέθηκες και δεν τήρησες. Απέφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να κάνεις βιαστικές δεσμεύσεις, κάτω από γεγονότα που εμφανίζονται ξαφνικά. Αυτό που παρουσιάζεται ή προσφέρεται τώρα, θα μπορούσε να έχει ένα κρυφό μήνυμα…γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρή ή ρεαλιστική εκτίμηση.

  • καρκίνος

Μπορεί να αναρωτιέσαι τι έχεις να κερδίσεις αν ανοιχτείς και δείξεις ειλικρίνεια στο σύντροφό σου. Φυσικά, η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική ανά πάσα στιγμή και θα μπορούσες να ενθαρρύνεις μια συζήτηση ώστε να ενταθεί έντονα. Επομένως? Ποια είναι η εναλλακτική λύση? Δεν λες τίποτα για να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου? Ξέχνα το. Πες αυτά που σκέφτεσαι και στη συνέχεια θα ανακαλύψεις….. πως άδικα φοβόσουν.

  • λέων

Θα μπορούσες να επωφεληθείς από τις συμβουλές που προσφέρεις στο σύντροφό σου τώρα. Όσο περισσότερο εξηγείς αυτά που πιστεύεις στον εραστή σου, τόσο περισσότερο θα παραδέχεσαι, ότι αυτά που λες έχουν περισσότερη σχέση με σένα. Προσπάθησε να διασφαλίσεις, ότι οι συζητήσεις σας είναι αμφίδρομες. Τίποτα δεν σκοτώνει περισσότερο τον ερωτισμό, από μία διάλεξη.

  • παρθένος

Η δεξιότητα και η ευελιξία σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου σχέδια αυτή τη στιγμή. Όσο πιο άνετα νιώθεις μέσα σου, τόσο πιο άνετα θα νιώθει και ο εραστής σου. Μαζί, μπορείτε να ακολουθήσετε το ρεύμα και να επιτρέψετε στις καταστάσεις να ξεδιπλωθούν και να σας οδηγήσουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις με τον δικό τους τρόπο. Άφησε κατά μέρος κάποιες άκαμπτες προσδοκίες, που αφορούν τα ερωτικά σου, τώρα. Εστίασε καλύτερα στη μαγεία, που έρχεται αυθόρμητα!

  • ζυγός

Η αποχώρηση μπορεί να αποφέρει αξιοσημείωτα οφέλη στην ερωτική σου ζωή. Αν σκέφτεσαι ν’ απομακρυνθείς από ένα οδυνηρά προβλέψιμο σενάριο ή να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό, τότε είναι καιρός να γκρεμίσεις τους φραγμούς και τις αναστολές σου. Θα μπορούσες επίσης να χαλαρώσεις τον αυστηρό έλεγχο της ερωτικής σου ζωής, για να αφήσεις κάτι να προχωρήσει…. σταδιακά και φυσικά.

  • σκορπιός

Προσπάθησε να δεχτείς τις εξελίξεις που εκτυλίσσονται στην ερωτική σου ζωή, αντί να πιστεύεις ότι πρέπει να την προωθήσεις. Όσο περισσότερο χαλαρώνεις και είσαι παρατηρητής των εξελίξεων, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα συναντήσεις. Να είσαι διακριτική σχετικά με τις καταστάσεις ή τους ανθρώπους που σε ενοχλούν. Μαγνητίζεις κυριολεκτικά την ερωτική σου τύχη, και αν συντονιστείς….. να είσαι σίγουρη ότι θα σε βρει!

  • τοξότης

Τα λόγια δε βοηθάνε και πολύ τώρα με ένα συγκεκριμένο άτομο, ανεξάρτητα από το πόσο γλυκό ή σέξι είναι το ερωτικό σου μήνυμα. Γι’ αυτό σκέψου πώς θα κινηθείς, ώστε να βρεις ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο για να εκφράσεις στο ταίρι σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μπορεί να χρειαστεί μόνο μια απλή και ειλικρινής χειρονομία για να σπάσει ο πάγος ή να του δείξεις, πόσα σημαίνει για σένα. Όσο πιο λεπτή κι ευγενική είναι η συμπεριφορά σου, τόσο το καλύτερο. Σκέψου περισσότερο «αισθησιακά» και λιγότερο «σεξουαλικά».

  • αιγόκερως

Μη μεγαλοποιείς τώρα τις καταστάσεις και μην είσαι επιρρεπής σε υπερβολές. Ένα μικρό θέμα, θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή, αφήνοντας εσένα και το ταίρι σου ν’ αναρωτιέστε, τι συνέβη. Η ένταση μπορεί να είναι μεγάλη! Οπότε απόφυγε τώρα, να θίξεις ευαίσθητα θέματα.

  • υδροχόος

Ας ελπίσουμε ότι έχεις καταλάβει, πως στην ερωτική σου ζωή δεν απαιτείται στενή παρακολούθηση ή αξιολόγηση. Μπορείς να αντέξεις οικονομικά να είσαι πιο άνετη… όπως μπορείς επίσης να δεχτείς πρόθυμα, ορισμένες καταστάσεις. Εντούτοις, ίσως να είσαι υπερβολικά φιλόδοξη με κάποιο τρόπο! Όμως μπορείς να συμβιβαστείς με το ταίρι σου, ώστε να πετύχεις την τελειότητα που επιθυμείς. Η πίστη σου, πως κάτι ταιριάζει καλά στη σχέση σου, σε κάνει πιο δεκτική. Και πιθανόν να ωφεληθείς, από τις ευχάριστες εξελίξεις!

  • ιχθύες

Αν η εσωτερική σου φωνή επιμένει ότι κοιτάς προσεκτικά κάτι που είναι αρνητικό στα ερωτικά σου, ή πως κάτι σε ενθαρρύνει ν’ αμφισβητήσεις τον εραστή σου, τότε να γνωρίζεις πόσο άθελα ερωτηματική θ’ ακουστείς. Το να κάνεις ερωτήσεις, είναι καλό. Απλά φρόντισε να τις διατηρείς, σε ένα απαραίτητο και βασικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δεν βοηθά τα πράγματα! Οπότε αποδέξου πως η σύγχυση που νιώθεις, μπορεί να σε επηρεάζει περισσότερο από το σύντροφό σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments